Rekordraske Angvik med to hat-trick

Målmaskinen Jan Roger Angvik scora det som sannsynligvis er norgeshistoriens raskeste hat-trick i en seniorkamp.
Lokalfotball

Træff-spissen banket inn tre mål på under to minutter mot Hødd 2 mandag. Dessverre var det ingen som filmet kampen, eller som noterte nøyaktig tidspunkt for de tre målene.

Men ifølge stadionuret ble de to første målene scora i det sjuende minuttet og det tredje i det åttende.

Lynrask

Dermed ble alle tre scora på under to minutter – en smått utrolig prestasjon uansett nivå, og sannsynligvis det raskeste noensinne i norsk seniorfotball.

LSK-spilleren Erik Karlsen står med den offisielle rekorden etter at han scora tre mål på to minutter og tretti sekunder mot Mjøndalen i 1977.

– Det er nesten rart egentlig. Alt går rett veg om dagen. Jeg er på rett plass til rett tid og er inne i en god stim, sier Angvik.

Utrolig effektivitet.

Han står med utrolige tjue scoringer på ni serierunder, og scora samtlige seks mot Hødd 2. Dermed noterte han seg for to hat-trick. Fortsetter han i samme tempo ender han på over 50 mål i år, men det skal vel noe til.

– Jeg har aldri scora seks i en seniorkamp før, og føler jeg har ingenting å bevise. Men det kan jo komme en formsvikt også for meg, sier Angvik.

Han ser lyst på opprykkssjansene for Træff.

– Beholder vi samme stall til høsten så er det grunn til bli skuffa hvis vi ikke rykker opp, men det er opp til klubben å beholde spillerne, sier Angvik.