HamKam fikk med seg alle poengene da Ull/Kisa ble slått 3-1 i 1. divisjon i fotball. HamKam har vunnet fire strake hjemmekamper.

HamKam tok ledelsen da Amin Nouri scoret etter 17 minutter. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 1-0 til HamKam.

Marcus Pedersen satte inn 2-0 etter ett kvarter av andreomgangen, og et kvarter før slutt la Kristian Onsrud på til 3-0. Henrik Kristiansen reduserte for Ull/Kisa i kampens siste ordinære minutt. Ull/Kisa-spilleren har scoret fire seriemål denne sesongen.

HamKams Kristian Onsrud og Kristian Strande fikk se det gule kortet. For Ull/Kisa fikk Vegard Kongsro gult kort.

Tromsø trøblet

Øygarden var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 1-1 mot Tromsø i 1. divisjon lørdag.

Verken Øygarden eller Tromsø maktet å få nettkjenning i første omgang.

Etter 79 minutter fikk Øygarden straffespark, og Bjarte Haugsdal scoret fra ellevemetersmerket. Ett minutt på overtid utlignet innbytter Mohammed Ahamed for Tromsø.

Vegard Strønen Skeie (Øygarden) og Anders Jenssen (Tromsø) fikk begge gult kort.

Øygarden er fortsatt på sisteplass, mens Tromsø beholder førsteplassen.

Målløst oppgjør

Det endte uten scoringer mellom Raufoss og Ranheim på Nammo stadion i 1. divisjon i fotball for menn.

Raufoss’ Håkon Bjørdal Leine fikk gult kort. For Ranheim fikk Adrià Mateo López og Jakob Tromsdal gult kort.

Etter lørdagens kamp ligger Raufoss på sjuendeplass, mens Ranheim er på fjerdeplass.

Viktig Sogndal-seier

Alioune Ndour sto fram med to mål da Sogndal vant 3-0 over KFUM Oslo i 1. divisjon lørdag.

Tomas Olai Totland ga Sogndal ledelsen etter 19 minutters spill.

Etter 63 minutter scoret Ndour for Sogndal, og rett etterpå økte Sogndal ved samme mann. Sogndal-angriperen står med tre scoringer i år.

Alioune Ndour (Sogndal) og Robin Rasch (KFUM Oslo) fikk begge gult kort.

Etter lørdagens kamp er Sogndal på andreplass, mens KFUM Oslo ligger på sjetteplass.