RBK kvinner - Stabæk 2–0

RBK eide ballen fra første minutt mot et svært lavtliggende Stabæk. Hjemmelaget flyttet ballen for sakte til å skape målsjanser før Karlseng Utland stanget ballen i mål på lagets fjerde corner fra Blakstad etter 20 minutter. Etter målet ble balltempoet høyere og sjansene kom på løpende bånd. Kun svake avslutninger og noe utur hindret RBK i å lede mer enn 1–0 til pause.

2. omgang startet nølende for hjemmelaget, og etter 60 minutter inviterte de Stabæk helt unødvendig inn i kampen uten at de skapte de helt store sjansene. RBK skapte også noen store sjanser i 2. omgang, men det måtte et straffespark til for å få ballen i mål. En helt grei og meget fortjent seier til hjemmelaget som har flere gir å gå på.

Se våre børskarakterer og vurderinger under:

Kristine Nøstmo 5

Stort sett arbeidsledig. Ikke vanlig kvalitet på utspill.

Mali Lilleås Næss 6

Solid i forsvarsspillet. Gode offensive bidrag.

Emilie Bragstad 5

God kontroll defensivt. Gode crossere, men må få mer tempo i frispillinga.

Ina Lundereng Vårhus 4

Kontroll defensivt. Må som makker Bragstad få mer tempo i frispillinga.

Maria Olsvik 6

Aggressiv og vinner mye ball. Bidrar godt offensivt.

Elin Sørum 6

Vinner ball og stabiliserer godt. Gode pasninger.

Emilie Marie Joramo 7

Balanserer laget godt. Sterk og vinner mye ball.

Matilde Alsaker Rogde 5

Jobber hardt. Kombinerer godt med Næss og Andreassen. Burde fått to målgivende.

Cesilie Andreassen 5

Har noen geniale gjennomspill, men mister også ball uvanlig ofte til henne å være. Scorer på et svakt straffespark.