Liverpool vant 3–0. Norwich hadde muligheten til å utligne til 1–1 på straffe mot slutten av 1. omgang, men Liverpool-keeper Caoimhin Kelleher reddet skuddet til Christos Tzolis med beina.

– Kult. Gutta er gode, de var med oss hele sesongoppkjøringen, så dette er ikke helt nytt for dem, sier Jürgen Klopp til Vsport1 om sine unggutter.

– Kadie er et sensasjonelt talent, sier han om 16-åringen og roser også de to 18-åringene Conor Bradley og Tyler Morton.

– Kadie med sin alder er så god, og også de to andre, sier Joe Gomez til Vsport1.

Mens Liverpool står med 13 av 15 mulige poeng i Premier League, ligger Norwich helt på bunnen med bare tap til nå.

Vertene hadde avsluttet 1. omgang på en god måte, men tidlig i 2. omgang presterte Liverpool et vakkert angrep som ga 2–0 og på mange måter var kampen avgjort da.

Minamino hadde scoret 1. omgangs eneste mål da Divock Origi headet ned til japaneren.

2–0 kom ved Origi selv. Kostas Tsimikas kom stormende på venstrekanten og la inn. Origi styrte ballen med hodet inn i det lengste hjørnet. En scoring fra fotballens ABC.

Det var Origis første mål på nesten ett år: 24. september 2020 i ligacupen mot Lincoln (7–2).

Tsimikas spilte i 65 minutter og markerte seg positivt før Andy Robertson ble byttet inn.

Også 3–0 kom ved Minamino, som gjorde alt selv og scoret alene med målvakten. Men hvor var Norwich-forsvaret der?

Både 16-åringen Kaide Gordon og 18 år gamle Conor Bradley fikk sin debut for Liverpool i denne ligacupkampen. Gordon hadde en god mulighet til å komme i målkontrollen etter en times spill, men satte ballen høyt over. I pausen kom også Tyler Morton (18) inn til sin debut.

Mathias Normann var ikke i Norwich-troppen.

I to kamper måtte det straffespark til:

• Queens Park Rangers spilte 2–2 mot Everton. Begge lag scoret på sine syv første straffer før Everton bommet. QPR gikk videre takket være Jimmy Dunnes scoring.

• Fulham-Leeds endte 0–0. Det var mye dårlig straffeskyting hos begge lag, men aller dårligst hos Fulham. Leeds er videre i ligacupen.

• Manchester City lå under 0–1 mot Wycombe, men vant 6–1 etter mål av De Bruyne, Mahrez (2), Foden, Torres og Palmer. City har vunnet ligacupen de fire siste sesongene.