Hjemmelaget fra nivå to tettet lenge igjen for Premier League-laget, men havnet under da Son Heung-min banket til fra om lag 25 meter.

Sørkoreaneren bøyde ballen ned i venstre hjørne og sendte bortesupporterne til himmels etter 50 minutter spill.

Og 30-åringen var ikke ferdig der. Snaue 20 minutter senere flikket Ivan Perisic ballen inn til Son i 16-meteren, og han satte inn 0-2 også.

Etter målet ble også Arnaut Danjuma byttet inn til sin Tottenham-debut. Nederlenderen kom til klubben så sent som onsdag, hvor han signerte en leiekontrakt ut sesongen. 25-åringen eies av spanske Villarreal.

Danjuma trengte ikke mer enn 16 minutter på banen før han satte inn sitt første mål for de liljehvite.

Dermed er Tottenham klar for den femte runden i FA-cupen. Tidligere lørdag sikret også Leicester, Leeds, Southampton og Bristol City seg videre avansement.