– Jeg trodde mine dager i Premier League var over, men heldigvis har jeg aldri gitt opp og får sjansen i dag. Jeg ble overrasket, sa Carson før kampen til Sky Sports.

City-manager Pep Guardiola hvilte mange stjerner etter at seriegullet ble sikret tidligere denne uken. Blant annet fikk Carson sin første kamp etter at han kom til klubben i 2019.

– Jeg var litt nervøs i starten, men når kampen satte i gang husket jeg på hvorfor jeg elsker fotball så mye. Dette betyr alt for meg, sier Carson til Sky Sports.

SJELDEN MULIGHET: Scott Carson har vært i Manchester City siden 2019. Mot Newcastle fikk han en sjelden sjanse. Førstekeeper Ederson omfavnet ham etter kampen. Foto: SCOTT HEPPELL / X03874

Carson kan ta med seg at han reddet en straffe fra Joseph Willock, men dessverre for veteranen hjalp det minimalt. Willock scoret på returen. Dette var 3–2-målet.

Newcastle tok ledelsen ved Emil Krafth, men det varte ikke lenge før João Cancelo gjorde 1–1. Deretter la Citys helt for kvelden, Ferrán Torres, på til 2–1 med en aldeles nydelig styring.

BANENS BESTE: Ferrán Torres sørget for Manchester City-seier. Foto: Stu Forster / PA Wire

– Det var helt utrolig. Han hadde ryggen mot mål, men klarte å flikke den inn. Helt utrolig, sier Neill Lennon, tidligere Celtic-manager, på BBC.

Rett før pause utlignet Joelinton på straffe for Newcastle. Willock scoret som nevnt 3–2, men City snudde til 4–3 på få minutter etter to nye mål av spanske Torres.

– Torres har levert utrolige tall. Han er så klinisk, sier Pep Guardiola, Manchester City-sjef.

Det var Citys 20. strake seier på bortebane - 12 av dem i Premier League, som er ny rekord.

PS! Manchester City spiller Champions League-finale mot Chelsea 29. mai.

LIVERPOOL-HÅP: For 16 år siden ble Scott Carson sett på som en kommende Liverpool-keeper og han spilte blant annet da Liverpool vant 2–1 over Juventus i Champions League-kvartfinalen i 2005 (Liverpool slo Milan i finalen). Her følger Alessandro Del Piero, Jamie Carragher og Igor Biscan med. Foto: Phil Noble / PA