Her er alle våre oddstips!

«Fab Four» er et mye brukt navn på pop- og rock-gruppen fra Liverpool på 1960-tallet, «The Beatles».

For andre kan det være supertrioen + Philippe Coutinho - før han forsvant til Barcelona for nærmere tre år siden.

Liverpool hadde allerede en fryktet trio i Mohamed Salah (28), Roberto Firmino (29) og Sadio Mané (28). Nå blomstrer nykomlingen Diogo Jota, som har syv mål på åtte opptredener i Liverpool-drakten i Premier League og Champions League. Han kom fra Wolverhampton i slutten av september.

Her kan du spille Vikinglotto! 185 millioner!

Jürgen Klopp har naturlig nok ikke avslørt noe om eller hvordan han kommer til å bruke Jota mot Manchester City søndag. Lokalavisen Liverpool Echos Sean Bradbury skisserer tre muligheter:

* Ha alle fire på banen fra start. Spille 4–2–3–1 som mot Sheffield United nylig. Det betyr i så fall Jota på høyresiden og Mané som vanlig på venstre, mens Firmino lå bak Salah.

* Firmino på benken - som mot Atalanta. Det fungerte i Champions League, og dessuten ble Jota tatt ut etter 65 minutter, slik at han bør ha ganske friske bein søndag.

* Jota som superreserve. Når Manchester Citys forsvarere begynner å møre i beina, kan Klopp sette inn portugiseren. – Det virker som om han klarer å lese kampen fra sidelinjen og levere når han blir satt innpå, skriver Bradbury - og viser til at det har skjedd både mot West Ham og Arsenal.

Nå kan du vinne 491 millioner i Eurojackpot!

VG-tips: Manchester City-Liverpool

* Så uforutsigbar som Premier League har vært i høst er ikke dette den ultimate toppkampen som mange kanskje så for seg ved sesongstart.

* Liverpool holder i 2.plassen med 16 poeng - fem foran et midt på treet-Manchester City. Slik vil en eventuell Liverpool-triumf her åpne et betydelig åttepoengs-gap selv om City har spilt en kamp mindre.

* Men på utebane har det ikke gått like så oppskriftsmessig som det gjorde i mesteparten av forrige sesong ettersom bare tre av ni siste ligakamper er vunnet (3-2-4).

* Det er fremdeles noen fravær Liverpool skal hanskes med, men Joël Matip (f) er trolig med.

* Vertene har ennå ikke vunnet to strake ligaoppgjør. Dette er en åpen kamp, og vi mener hjemmeoddsen er noe lavere enn det var grunn til å håpe på. Til tross for det - det som kan bikke det til hjemmelagets fordel er at den regjerende ligamesteren kun har stengt buret i én av sine syv siste ligamatcher på bortebane.

Hjemmeoddsen er 1,85, spillestopp er kl. 17.25 og kampen vises på TV 2 Sport Premium.