ROSENBORG - MOLDE 2–3 (1–1)

Rosenborg: Startet friskt og satte opp gode angrep både på venstre- og høyresiden. Men etter bare drøye åtte minutter serverte Per Cilian Skjelbred ballen til Molde og RBK havnet et mål under. Molde benyttet da alle dødballer til å dra ned tempoet i kampen og RBK slet med å få skapt sjanser.

Mye av RBKs spill skjedde på høyresiden ut over i omgangen og lagets farligste spiller så langt, Zachariassen, ble lite involvert. Helt frem til rett før pause da Dahl Reitan fikk slått inn på skrå bakfra og Zachariassen fluktet den i mål med hodet.

I andreomgang trykket RBK for scoring og skapte en del sjanser, Anderson burde ha scoret fra kort hold etter et godt angrep. Drøye ti minutter før slutt fikk RBK betalt for presset når Holse sendte de i føringen. Etter at reduseringen til 2-2 kom fra Molde, ble RBK’erne heite i toppen og ga bort unødvendige frispark. De endte opp med corneren som resulterte i 2-3. Her var det unødvendig å sende alle tre poengene til Rosenes by, selv om moldenserne hadde lengere hvile siden forrige kamp.

Se våre børskarakterer og vurderinger under:

Andre Hansen 4

Kjemperedning på stillingen 0-1. Dårlig utboksing gir Molde corneren som de scorer vinnermålet på.

Erlend Dahl Reitan 5

Villig offensivt. Målgivende.

Besim Serbecic 4

Viktige tacklinger, men litt kommunikasjonsutfordringer med lagkameratene. Rolig med ball.

Even Hovland 5

Forsvarer seg godt. Gode crossere i starten. Ikke like avgjørende med ball utover.

Adam Andersson 5

Demmer ok opp, men det glipper på slutten.

Edvard Tagseth 4

Jobber hardt og dekker mye rom. Ser mange gode løsninger offensivt, men blir for upresis.

Per Ciljan Skjelbred 4

Tar mye ansvar og dirigerer lagkameratene godt. Ikke like god med ball og mister ball i forkant av Moldes første mål.

Vebjørn Hoff 5

Kombinerer godt med Holse og Dahl Reitan. Jobber som vanlig godt.

Carlo Holse 6

Mye involvert i spillet og kombinerer godt med de andre på sin side. Scorer til 2-1.

Guillermo Molins 4

Slåss mye med Moldes stoppere og får lite betalt for hard jobbing. Finner rom mellom stopper og back og kommer til en god sjanse.

Kristoffer Zachariassen 5

Starter godt men blir lite involvert i 1. omgang. Scorer selvfølgelig mål.

Rasmus Wiedesholm-Paul

16 minutter for Per Cilian Skjelbreid.