SR-BANK ARENA: Det var en rolig Viking-trening i Jåttåvågen onsdag. Troppen gjennomførte en formasjonsøkt og avsluttet med spill på liten bane.

Onsdag ettermiddag satte Viking-tropen seg på flyet til Trondheim. I morgen torsdag venter Rosenborg på Lerkendal.

Zlatko Tripic testet seg tidligere onsdag. Prøvesvaret var negativt og dermed kunne Viking spe på troppen med profilen fra 2018 og 2019 ettersom innreisekarantenen utløper når testen etter sju dager i karantene er negativ.

Dermed gjenforenes den tidligere kapteinen med troppen dagen før bortekampen i serierunde nummer to.

  • HØR STUDIO A HER NÅ:

– Er i kampform

– Han er i kampform og har spilt mange flere kamper enn alle våre spillere. Det ville vært dumt ikke å benytte seg av det. Så han blir med oss til Trondheim, bekreftet trener Morten Jensen til Aftenbladet onsdag formiddag.

Det er 14 måneder siden Tripic forlot Jåttåvågen til fordel for spill i tyrkiske Göztepe. Det har vært spekulert i om 16. mai-kampen hjemme mot Tromsø ville bli hans første mulighet for comeback.

Men nå kan han altså slippe til på Lerkendal torsdag kveld.

– Det kan være. Først skal han få være med på turen, bli kjent med guttene, så får vi se. Men er han i troppen så kan han få spille.

Zlatko Tripic landet på Stavanger lufthavn, Sola onsdag i forrige uke. Foto: Jon Ingemundsen

Rett inn i det

– Dere er ikke redd for at det skal bli for mye styr ved å ha ham med på bortekamp gitt det koket som var sist uke i forbindelse med hans hjemkomst?

– Nei, egentlig ikke. Vi forbereder oss på samme måte til kampen mot Rosenborg om han er med eller ikke. Det er viktig for Zlatko å komme inn i gruppen. Det er mange kamper i mai, så vi vil ha ham i gang så fort som mulig, sier Jensen.

Også Yann-Erik de Lanlay er med til Trondheim. Kantspilleren er friskmeldt og kampklar.

PS! Sebastian Sebulonsen trente ikke onsdag. Han lånes ut til Mjøndalen slik Aftenbladet kunne fortelle tirsdag.