Debatten har rast de siste dagene om hvorvidt Brann burde gå i hovedprosesjonen i Bergen - kun tre dager før de møter Lillestrøm i cupfinalen.

– De kan ikke vandre rundt timevis i finsko med 16. mai-kampen i beina - tre dager før en cupfinale! Her må noen gå i seg selv. Dette er ikke toppidrett verdig, var dommen fra tidligere Brann-spiller Jonas Grønner overfor Bergensavisen.

Idrettsprofessor Truls Raastad ved Norges Idrettshøgskole var langt mindre kritisk til deltakelsen, spesielt dersom spillerne unngikk en lang marsj i ukomfortable sko.

Og onsdag morgen kunne både Grønner og Brann-fansen slappe litt av - for selv om laget deltok i toget - eller «prosesjonen» som det heter i Bergen - ble flere spillere observert i joggesko, blant dem Ruben Kristiansen.

– Jeg tror de fleste har på seg finsko, men ikke dressko. Og så har noen kjørt joggesko, så det har vi kontroll på, sier David Møller Wolfe til Bergens Tidende.

Venstrebacken ser heller ikke på festdagen som en forstyrrelse før lørdagens cupfinale:

– Det er kjempekoselig. Vi tar med oss all mulig energi vi kan frem mot cupfinalen, og da er 17. mai et perfekt tidspunkt for det, sier Wolfe under prosesjonen.