Florida Panthers tok ledelsen ved finske Anton Lundell like før den første perioden var over, og derfra og ut hadde de ledelsen hele veien.

Eetu Luostarinen – også han fra Finland – doblet tidlig i andre periode, før Matt Boldy reduserte for Wild. Carter Verhaeghe sørget for 3–1 til Panthers før den siste perioden.

Svenske Joel Eriksson Ek satte inn 2–3, før landsmann Gustav Forsling økte til tomålsledelse for Panthers nok en gang. Jared Spurgeon tente Wild håpet på nytt med sin redusering halvannet minutt før slutt, men Sam Reinhardt avgjorde med sin 5–3-scoring i kampens siste minutt.

Mats Zuccarello var på isen i 19 minutter og 43 sekunder, tredje mest av Wild-spillerne utenom keeper. Nordmannen noterte ett skudd på mål.

Tross sitt andre strake tap beholder Wild tredjeplassen i «Central Division» i NHL, som vil gi direkte plass til Stanley Cup-sluttspillet. Neste Wild-kamp er mot Tampa Bay Lightning klokken 01:00 natt til onsdag norsk tid.