Ole Gunnar Solskjær måtte se to poeng forsvinne helt på tampen i toppkampen.

– Jeg er skuffet, jeg syns vi kontrollerte siste halvdel. Vardy er alltid en trussel. Han var forskjellen på ett og tre poeng for oss i dag, sa Solskjær på TV 2s sending.

Kampen startet i høyt tempo, og allerede etter ett minutt hadde Marcus Rashford en kjempesjanse, han er helt upresset men header ballen over. Men etter 22 minutter kom nettkjenningen: Rashford fikk en ny mulighet, han fikk ballen perfekt servert foran mål fra Daniel James og Bruno Fernandes. Det var i overkant god plass midt foran mål og Rashford bredsidet ballen rolig og lekkert til venstre for Kasper Schmeichel.

Det var Rashfords mål nummer 50 for United i Premier League. Men han har fortsatt et stykke opp til klubbens historiske toppscorer, Wayne Rooney scoret 183 Premier League-mål for United.

Men selv om det er lenge til noen tar den rekorden, så det ut som om det skulle bli en kveld for rekorder på King Power Stadium.

Stoppet på ti strake borteseirer

United hadde ti strake borteseirer, det var klubbrekord. Med seier over Leicester hadde United tangert Premier League-rekorden til Manchester City og Chelsea med 11 strake borteseire. City tok sine elleve strake borteseirer i 2017 (21. mai til 27. desember), mens Chelsea sin rekke er fra 2008 (6. april-7. desember).

UTLIGNET: Harvey Barnes (t.v.) svarte på Manchester Uniteds scoring, storscorer Jamie Vardy jubler. Vardy satte senere inn det andre målet. Foto: Carl Recine / POOL / REUTERS POOL

Etter at Rashford ga United håp om rekord, så svarte Harvey Barnes etter en halvtime da Bruno Fernandes klønet det til for seg selv, Barnes skjøt med venstre. Det var hardt. Ballen gikk rett frem, De Gea var etter den, men samtidig ikke i nærheten.

Bruno Fernandes mener United spilte godt nok til å vinne.

– Vi skaper sjanser, men vi kan forsvare oss bedre. De er et godt lag, de har kvaliteter også. De har en av de beste angriperne i feltet, sa Fernandes på TV 2s sending.

Etter en times spill satte Anthony Martial ballen i mål, men han ble avblåst for offside. Så sendte Bruno Fernandes United foran igjen, etter en fin stikker av Edinson Cavani, drøyt ti minutter før slutt. Rekorden med borteseirer i Premier League levde igjen, men Jamie Vardy er en notorisk måljeger, og nok en gang var han perfekt plassert foran mål. Fem minutter før full tid sørget han for utligning, poengdeling – og Uniteds rekordjakt var ødelagt.

SCORET: Marcus Rashford scoret kampens første, bak til høyre jubler Bruno Fernandes. Foto: GLYN KIRK / X01348

Vardy-scoringen gjør at han bare er ett mål bak Liverpools Mohamed Salah, egypteren er toppscorer med 13 mål så langt denne sesongen. Vardy har nå 12, mens Evertons Dominic Calvert-Lewin og Tottenhams Son Heung-min har 11.

Manchester United kom til King Power Stadium med en god Leicester-statistikk i lommen, United hadde fire strake seirer mot de blå. 23. desember 2017 spilte ble det uavgjort 2–2, det var forrige gang Leicester tok poeng mot Manchester United. Da var det Harry Maguire som reddet poeng for Leicester med scoring på overtid.

PS! Med poengdeling mellom nummer to og tre lørdag, har Liverpool alle muligheter til å stikke fra i tet søndag. Liverpool møter bunnlaget West Bromwich (nest sist) på Anfield.