Kampen var kun 19 minutter gammel da Burnleys store formspiller Chris Wood sendte hjemmelaget i føringen på straffespark mot et topp 4-jagende West Ham.

To minutter senere smalt det på motsatt banehalvdel. Michail Antonio bruke viste både muskler og et klokt hode når han stanget inn utligningen for London-laget. Etter 29 minutter dukket engelskmannen også opp inne i Burnleys sekstenmeter og pirket West Ham opp i ledelsen på Turf Moor.

– Det vil være utrolig å kunne kvalifisere seg for Champions League. Det er noe alle ønsker. Jeg har vært her i et par år, og det har vært så mange sesonger hvor vi har kjempet for å overleve på dette nivået. Nå har vi muligheten for en topp fire-plassering, og den skal vi ikke gi opp. Vi skal fortsette å kjempe, sier Michail Antonio etter kampen til engelske Sky Sports.

Med det sørget han også for å virkelig blåse liv i kampen om å ende blant de fire øverste lagene på tabellen i Premier League. Samtidig øker presset på Liverpool og Jürgen Klopp. Ettersom kampen mot Manchester United ble utsatt etter demonstrasjoner i Manchester, har Liverpool i skrivende stund én kamp mindre spilt enn West Ham. På tabellen ligger London-laget fire poeng foran Liverpool når det gjenstår fire kamper for London-laget.

– Jeg ville ha elsket å være i Europa. Det ville ha vært en utrolig prestasjon. Vi er ikke langt unna, og vi må fortsette å tro på at vi kan klare det. Det er fire kamper igjen. Jeg ønsker å smile. Jeg har vært her før, og vi må nok vinne alle fire kampene. Om vi spiller som i kveld, kan vi gi de fleste en god kamp om poengene, sier West Ham-sjefen David Moyes etter kampen.

Foruten West Ham og Liverpool, kjemper også flere lag om plassene som gir Champions League-spill. Manchester United ligger som nummer to med 67 poeng og er nærmest sikret en topp 4-plassering. Under der følger Leicester (63 poeng), Chelsea (61), West Ham (58), Tottenham (56), Liverpool (54) og Everton (52).

Det betyr at Leicester og Chelsea sitter i førersetene om de viktige plasseringene, som også gir økonomiske fordeler for klubbene.

Gareth Bale leverte et hat trick for Tottenham i helgen: