TUIL-Vålerenga 2 4–1 (2–1)

Etter å ha fått helgas kamp mot Asker utsatt, tok TUIL imot Vålerenga sitt andrelag hjemme på TUIL Arena torsdag etttermiddag. Vegard Lysvoll misbrukte en stor mulighet allerede etter to minutter, men TUIL skulle uansett ta ledelsen kun minuttet etterpå. Målscorer var Adrian Sandbukt, på en retur fra keeper etter cn corner.

Bortelaget kom seg gradvis litt mer inn i kampen, og skulle utligne på litt heldig vis etter et kvarter spilt. Målscorer var Yasir Abdiquadir Sa`Ad, som nærmest løp et innlegg i mål. TUIL styrte resten av omgangen, og både Vegard Lysvoll og Sigurd Grønli misbrukte store muligheter. Like før pause skulle det lykkes for Dalingan, da Patrik Braathen satt inn 2–1 etter et flott innlegg fra Grønli.

TUIL startet den andre omgangen som den første, og allerede etter to minutter skulle det lykkes for Grønli, som satte ballen i mål etter at Tobias Vibe stusset et langt innkast videre. Etter en time spilt skulle TUIL nok en lang lykkes etter Andreas Løvlands lange innkast. Denne gangen fant Vibes stuss Adrian Pedersen, som punkterte kampen med sin 4–1-scoring. Det ble også sluttresultatet i en kamp der TUIL hadde full kontroll fra start til slutt.

TUIL neste kamp er borte mot Hødd på søndag.

Theodor Nilsen 5

Rolig dag på jobben. Sjanseløs på scoringen. Ellers stort sett arbeidsledig.

Martin Albertsen 5

En kamp på det jevne av høyrebacken. Lite å tenke på defensivt, og villig med fremover. Lyktes kun brukbart med sine offensive bidrag, men slo et flott innlegg som Lysvoll kunne headet i mål.

Isak Vådebu 6

Tilbake på laget etter å ha startet de siste seriekampene på benken. Håndterte det lille bortelaget kom med på en god måte.

Tobias Vibe 7

TUIL-kapteinen . Stusset videre til Grønli på 3–1, og gjentok bedriften på 4–1.

Henrik Johnsgård 6

Muligheten fra start etter å ha sittet mest på benken i det siste. Mye involvert offensivt, spesielt etter pause.

Patrik Braathen 7

Meget god kamp på midtbanen. Som alltid god som ballvinner, men imponerte også med ballen i beina. Kom seg ut av flere pressede situasjoner på en fin måte, og sørget også for den viktige scoringen like før pause.

Adrian Sandbukt 6

Sendte TUIL i ledelsen allerede etter tre minutter, med sin første scoring for sesongen. Trygg og med ballen. Tidvis god som ballvinner, men blir litt temposvak i enkelte situasjoner. Leverer likevel totalt sett en god kamp. Litt heldig som slapp unna det gule kortet etter flere etterslenger.

Andreas Løvland 5

Mindre involvert før pause enn han pleier å være, men to av Løvlands lange kast resulterte i scoring. Ut etter en drøy time.

Sigurd Grønli 8

Svært mye involvert.Slår corneren på 1–0. Nær en drømmescoring på frispark, men tverligeren hindret Grønli, som må nærme seg en rekord for antall treff i treverket i løpet av en sesong. Misbrukte en kjempesjanse alene med keeper, men serverte deretter en strøkent innlegg på 2–1. To VIF-spillere måtte se det gule kortet etter å ha stoppet Grønli på utlovlig vis. Rett etter pause skulle Grønli få scoringen sin da han satte inn 3–1. Spiller med selvtillit, og viser det da han slår et Rabona-innlegg på hodet til Skoglund ti minutter før slutt.

Adrian Pedersen 7

Aktiv og direkte i stilen. Spilte Grønli gjennom alene med keeper. Punkterte kampen med sin 4–1-scoring. Ut med drøyt tjue minutter igjen.

Vegard Lysvoll 5

To store muligheter før pause, uten å lykkes. Nest sist på 1–0. Fikk en bra mulighet på hodet etter en snau time. Står med tre seriemål hittil i sesongen, litt skuffende av den rutinerte spissen, som tross alt står med godt over 100 scoringer for TUIL i karrieren. Ut i det 63.minutt.