Syrstad Engen, som har slitt med en lårskade etter overgangen fra Wolfsburg, ble byttet inn i det 55. minutt da Barcelona lekte seg med Valencia og vant 8–0 lørdag. Fem av målene kom i løpet av åtte minutter i første omgang.

De to landslagsprofilene sto bak det siste. Da var det Syrstad Engen som serverte «Caro», som satte inn sesongens første seriemål.

Graham Hansen hadde også en målgivende til Alexia Putellas. Putellas scoret ekte hat trick på fem minutter i 1. omgang og bidro til en perfekt start for Barcelona: Tre seirer og 18–0 i målforskjell.

– Godt tatt imot

Ingrid Syrstad Engen har fått trent i over en måned på sin vei tilbake på banen, og hun fikk en halvtime i 10–0-seieren mot Armenia og en time da Norge slo Kosovo 3–0 i VM-kvaliken nylig.

Nå har hun også fått sin første Barcelona-minutter.

– Jeg har blitt veldig godt tatt i mot. Det er en god kultur og fine folk her, så har jeg fått bruke tid på å finne meg til rette med alt rundt, sier Ingrid Syrstad Engen.