Det var muskelbunten Adama Traoré (25) som mottok ballen feilvendt, satte fart og dundret til med høyrebeinet. Ballen smalt i aluminiumen og på sin vei ut på banen igjen traff den like godt en ulykkelig Leeds-keeper til 1–0, som også ble sluttresultatet.

– Det er selvfølgelig surt, men han er 100 prosent frikjent, sier Erik Thorstvedt i TV 2-studio om keeperens selvmål.

– Det var et uheldig mål, men det var et kjempeskudd av Adama. Han jobber knallhardt, sier Pedro Neto til BT Sport.

– Ballen treffer først tverrliggeren og så keeperen vår. Det var et ulykkelig mål, sier Leeds’ Tyler Roberts til BBC Sport.

På den andre siden av banen var Rui Patricio meget god, og et par redninger på overtid skulle vise seg å bli helt avgjørende for at Wolverhampton klarte å holde på 1–0-ledelsen.

– Han hadde det tøft men var veldig god, sier manager Nuno Espirito Santo om målvakten sin.

Leeds-spissen Patrick Bamford hadde riktignok ballen i nettet, men målet hans ble avblåst for en hårfin offside.

Dette betyr at Wolverhampton har slått Leeds 1–0 to ganger denne sesongen.

Leeds holder dermed fast ved statistikken som sier at de enten vinner eller taper borte. Til nå er seks kamper vunnet og syv kamper tapt på utebane. Ikke en eneste uavgjort.

UHELDIG: Leeds-keeper Illan Meslier. Foto: Catherine Ivill / PA Wire

Pedro Neto er en av årets unge spillere i Premier League. Han har fem mål og fire målgivende til nå i ligaen. Han boltret seg også denne gang, særlig i 1. omgang, men det ble ingen scoringer ut av det.

– Det var viktig å holde nullen bakover, så vi er fornøyd, sier Neto til BT Sport.

– Spillerne har en unik holdning til kampen. Spillere som Adama Traoré og Pedro Neto er virkelig farlige. Det var et herlig skudd, sier manager Nuno Espirito Santo til BT Sport.

Leeds manglet skadde Kalvin Phillips, og da går det som regel dårlig. De fem siste Premier League-kampene uten Phillips har endt slik: Arsenal-Leeds 4-2, Leeds-Brighton 0-1, Crystal Palace-Leeds 4-1, Leeds-Leicester 1-4, Wolverhampton-Leeds 1–0.

– Vi sto på hele veien, men det ville seg ikke. Det skulle bare ikke gå vår vei i dag, sier Leeds’ Tyler Roberts til BBC Sport.

– Alt gikk i vår favør: ballinnehav, dominans og sjanser. Vi hadde dobbelt så mange sjanser som dem, men klarte ikke å score, sier manager Marcelo Bielsa til BBC Sport.

Med denne seieren gikk Wolverhampton forbi Leeds på tabellen. De har henholdsvis 33 og 33 poeng nå.