Siste episode av podkasten «RB-sporten» er viet Molde Fotballklubbs musikalske liv fra 1970-tallet og fram til i dag. Vi har gravd i arkivet og plukket fram nyere perler fra artister som Jo Nesbø, Knut Marius Djupvik og Henning Stranden.

Hør årets beste podkast her:

Hør Hareide og Fuglset synge

Vi har også digitalisert gamle slagere med Finn Erlandsen, Stig Gjendem og Vi Tre, og du får høre Jan Fuglset og Åge Hareide synge på den legendariske «MFK-kassetten». Hareide leverer dessuten en parodi på Ingrid Espelid Hovig som det er vanskelig å beskrive med ord.

I tillegg kan vi by på noen nydelige reklamesnutter fra klubbens første storhetstid. Vil du vite hvor keeper Thor André Olsen klipte håret sitt? Eller hvor Knut Hallvard Eikrem kjøpte nytt kjøkken? Eller hvor mange MFK-spillere som brukte kontaktlinser for å se ballen i 1979?

Da er det bare å trykke på play og lene seg tilbake. Blant godbitene er også et klipp fra den direkte telefonoverføringa på Supporter Pub da MFK rykket opp i 1. divisjon i 1979.

The Budstikka Band: Trond Hustad (piano og vokal), Martin Brøste (kor og tamburin) og Pernille Huseby (kor og kazoo). Foto: BJØRN BRUNVOLL

«Budstikka Band»

Bonussporet i episoden er også historiens første og siste opptreden med «Budstikka Band», som spiller svært korte versjoner av «Blåhvit», «Heia Molde Fotballklubb» og «Her kommer Molde»: Trond Hustad (piano og vokal), Martin Brøste (kor og tamburin) og Pernille Huseby (kor og kazoo).

Rbnetts svar på «Vi Tre» utgjør også panelet sammen med ordstyrer Ole Bjørner Loe Welde, som tilfeldigvis fikk en svært viktig telefon og forsvant akkurat idet bandet skulle begynne å spille.

Du kan høre RB-sporten på Spotify og andre plattformer for podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet i denne saken.