På spørsmål fra VG om hva han forventer av de siste dagene på overgangsvinduet, svarer den norske Manchester United-manageren:

– Jeg tror ikke det kommer til å skje så mye. Hvis det skjer noe, er det en bonus, selvfølgelig. Det er omtrent en uke igjen. Du vet aldri hva som skjer i fotballverdenen.

Etter helgens uavgjortkamp mot Southampton har flere etterlyst en ny defensiv midtbanespiller for Manchester United, som for øyeblikket er utstyrt med Nemanja Matic, Fred og Scott McTominay som mer eller mindre passende alternativer i den posisjonen.

Tre spillere har spesielt blitt koblet til en United-overgang på tampen av vinduet: Eduardo Camavinga fra Rennes, Ruben Neves fra Wolverhampton og Saúl Niguez fra Atlético Madrid.

Fra før har Solskjær styrket troppen med midtstopperen Raphaël Varane og vingen Jadon Sancho.

– Vi har gjort et veldig godt vindu. Vi har fått inn to supre fotballspillere. Raphaël kommer til å løfte oss mye, og Jadon kommer bare til å bli bedre og bedre, sier Solskjær og konkluderer:

– Vi er fornøyd med det vi har gjort, og så jobber vi på feltet heller med å bli et bedre lag. Vi må komme oss i bedre form, det er ikke tvil om det. Det er mange som har spilt en og en halv kamp. Det er ikke mye. Vi legger grunnlaget nå, så er det en lang sesong.