Fart-TIL 2020 2–2 (2–1)

Ettr fire kamper på rad uten seier stod TIL 2020 i fare for å bli dratt skikkelig inn i bunnstriden dersom det ble tap borte mot Fart søndag. Hjemmelaget fra Hamar lå på nedrykksplass før kampen, tre poeng bak et TIL 2020 som før oppgjøret stod uten seier på bortebane.

Og TIL 2020 skulle få en marerittstart på kampen. Kun ett minutt var spilt da Mina Kjørum sendte hjemmelaget i ledelsen. Og vondt skulle bli til verre kun to minutter senere, da Silje Kittilsen doblet ledelsen.

TIL 2020 fikk gradvis ristet av seg sjokkåpningen, og reduserte etter en halvtime med et skudd på frispark fra Synne Vatshelle Raa som gikk i mål via en motstander. Gjestene fra Tromsø fortsette å ha initiativet fram til pause, men det var hjemmelaget som ledet ved halvtid.

TIL 2020 fortsatte å dominere etter hvilen, og skulle få utligningen etter en snau time. Vilde Bratland satt ballen i mål fra kort hold etter strålende forarbeid av Mali Motrøen Trøan. Bortelaget presset på for et seiersmål, men det endte med poengdeling. Et viktig poeng for TIL 2020, som dermed holder Fart tre bak poeng bak seg.

TIL 2020s neste kamp er hjemme mot Åsane om en uke. Fire serierunder gjenstår i divisjonen.

Ingvild Thynes Villa 5

Langskuddet som ga 2–0 var kanskje ikke umulig å ta for den vanligvis solide keeperen. Ellers hadde ikke Villa mye å gjøre i en kamp som TIL 2020 dominerte.

Edit Lund Machlik 5

Slet tidvis en mot en i starten. God kontroll defensivt etterhvert, og bidro også brubart fremover.

Synne Vatshelle Raa 7

Passert litt for enkelt på 1–0. Reduserte til 2–1 på et frispark som gikk via en motstander. Flott raid fremover ga Motrøen muligheten ti minutter før pause. Nær en drømmescoring fra 40 meter, men skuddet traff tverliggeren. God i oppspillsfasen.

Vilde Asbøll 6

Fikk en sjelden sjanse fra start i Sæthres og Nilssens fravær. Spilte på det trygge og enkle, og klarte seg bra.

Susanne Fagerelv Mortensen 5

Fikk muligheten fra start for første gang på en god stund. Rundet enkelt kvarteret før slutt, og litt på etterskudd ved et par andre anledninger. Likevel en godkjent kamp totalt sett.

Naina Maria Inauen 6

Smart pasning ga Simonsen en mulighet før pause. Bidro til at TIL 2020 virkelig festet grepet om kampen utover andre omgang. Burde hun fått straffespark like før slutt?

Emma Granlind 5

Som alltid løpsvillig, og god i gjenvinningsfasen. Kan iblant bli flinkere til å orientere seg fremover i banen. Byttet ut med et lite kvarter igjen.

Sandra Simonsen 6

Mye involvert og aktiv etter pause da TIL 2020s høyreside fungerte bra. Skuddforsøkene og innleggene satt ikke helt.

Vilde Bratland 6

Flott prestasjon og innlegg som Motrøen nesten satt i mål halvveis ut i førsteomgangen. Rollene var snudd da Bratland satt inn 2–2 med sin andre scoring på to kamper.

Ina Birkelund 6

Gjorde tidvis motspillerne svimle etter pause da TIL 2020 kom seg fri gang på gang på høyresiden. Kom seg imidlertid ikke til de største målsjansene.

Mali Motrøen Trøan 6

Strålende forarbeid på utligningen. Kom til noen gode muligheter selv også, som da hun ikke traff med headingen like etter pause. Vært blant TIL 20202 beste i år, men det blir litt for få scoringer på spissen.

Gabrielle Lemos Lie

Inn de siste ti minuttene etter et langt skadeopphold. Svært gledelig og viktig for TIL 2020 å få Lemos Lie i gang