TIL-Lillestrøm 1–2 (1–1)

Etter den overbevisende seieren borte mot Stabæk, jaktet TIL sesongens første hjemmeseier mot Lillestrøm søndag. Lillestrøm sjokkåpnet og tok ledelsen allerede før det var spilt to minutter. Tidligere TIL-spiller Thomas Lehne Olsen delvis brassesparket ballen i mål i etterkant av et innkast. TIL hadde mye ballbesittelse etter det tidlige baklengsmålet, men slet med å skape store sjanser.

I det 25.minutt skulle TIL imidlertid få utligningen. Eric Kitolano skaffet et frispark 18 meter fra mål, som August Mikkelsen satte vakkert inn bak Christiansen i LSK-målet.

Sju minutter ut i andre omgang gikk det helt galt for TIL-keeper Jacob Karlstrøm. Et forsøk på å spille ballen ut til venstre endte opp med å treffe Ruben Yttergård Jenssen. Ballen datt i beina på Lehne Olsen, som sendte LSK tilbake i ledelsen med sin andre scoring.

TIL klarte ikke skape noe som helst før MOses Ebyie traff tverliggeren like før slutt. Dermed står TIL med kun ett poeng etter fire kamper spilt hjemme på Alfheim.

TILs neste kamp er borte mot Odd førstkommende torsdag.

TIL-BØRSEN:

Jacob Karlstrøm 3

Kan ikke lastes for Lehne Olsens flotte scoring. Noen flotte igangsettinger, men også et par skumle involveringer med beina før pause. Sju minutter ut i andre omgang gikk det helt galt, da han treffer Yttergård Jenssen med en pasning og Lehne Olsen kan sette inn sin andre scoring.

Anders Jenssen 4

Fikk brynt seg i duellene mot Lehne Olsen. Skummel feilpasning mot slutten av førsteomgangen kunne blitt kostbar. Lillestrøm skapte ikke mye, men TIL har nå sluppet inn 10 mål på fire hjemmekamper. Det kan ikke fortsette.

Kent-Are Antonsen 5

Stødig nok kamp av balsfjordingen, som var den beste i TILs midtforsvar.

Isak Helstad Amundsen 3

Slo en del flotte crossere over til motsatt side. Stygg glipp ga Lehne Olsen muligheten drøye ti minutter ut i andreomgangen, og generelt flere svake involveringer etter pause. Kunne også fått en straffe imot seg like før slutt.

Tomas Olai Totland 5

TILs trolig beste spiller hittil ble flyttet over til venstresiden på grunn av Lasse Nilsens skadefravær. Flott pasning til Kitolano som skaffet frisparket som ga 1–1. Flyttet over til høyre etter at Arnarsson gikk ut. Blir fort værende på venstresiden en stund fremover med Nilsen ute i noen uker.

Adam Ørn Arnarson 4

Inn på laget med Nilsen ute. Fikk en del å gjøre defensivt mot Åsen, men kom greit i fra det. Klarte ikke bidra noe særlig offensivt. Ut i det 67.minutt.

Ruben Yttergård Jenssen 5

Strålende pasning til Moses i bakrom etter atten minutter. Som vanlig mye involvert på et TIL-lag som hadde mye ball. Blir truffet av Karlstrøms pasning på 1–2, men den må TIL-keeperen ta på sin kappe. Fikk en brukbar mulighet etter en innøvd variant på frispark, men traff ikke skikkelig.

Eric Kitolano 5

Litt slurvete i begynnelsen av kampen. Skaffet TIL frisparket som resulterte i 1–1. Fikk seg et par tøffe smeller i førsteomgangen, og måtte gi seg i pausen.

Felix Winther 4

Fornyet tillit etter en solid debut fra start i seieren mot Stabæk. Ikke altfor synlig før pause, mer aktiv i starten av den andre. Mindre og mindre synlig utover.

August Mikkelsen 6

Frisparkperle til ingen nytte. Strålende raid etter en time spilt, og var en av få på TIL som tidvis klarte å true LSK-forsvaret. TILs beste spiller.