– Bruno, vi kommer til å se på noen videoer i morgen, ikke bekymre deg for det, svarer Solskjær lattermildt på VGs spørsmål.

Dagen før Europa League-finalen mot spanske Villarreal satt Manchester United-manageren sammen med to av sine beste spillere denne sesongen, Bruno Fernandes og Luke Shaw.

Portugiseren hadde humøret på plass, slo av en spøk og sendte spørsmålet videre da han ble spurt om hvordan Solskjær bruker sin egen erfaring inn mot finalen.

– Vi forbereder oss som vi vanligvis gjør. Det er en finale og alle vet hva det betyr. Vi kommer ikke til å legge noe ekstra press på dem, sa Solskjær – før han fulgte opp med videospøken i retning Fernandes.

GOD STEMNING: Ole Gunnar Solskjær og Bruno Fernandes var i strålende humør på pressekonferansen dagen før finalen. Foto: DAVE THOMPSON / POOL

Med til Polen er også managerlegenden Sir Alex Ferguson.

– Manageren vår har allerede brukt mye tid med Sir Alex Ferguson, så jeg tror at alt han kan si, kan han også. Han kan gi oss budskapet videre, sier Bruno Fernandes – og fortsetter:

– Vi stoler på manageren vår. Vi er selvsikre og vi stoler på oss selv. Vi vet hva vi må gjøre. Dette er vår mulighet til å nyte denne finalen og gjøre vårt beste.

Portugiseren kan få æren av å bære kapteinsbindet i onsdagens finale. Ole Gunnar Solskjær utelukker foreløpig ikke at Harry Maguire blir klar, men midtstopperen tar det rolig kvelden før kvelden.

– Vi skal ha en treningsøkt nå, og Harry skal nok jogge litt opp og ned langs sidelinjen. Ellers ser vi ganske så bra ut, sier Solskjær.

LEGENDARISK: Ole Gunnar Solskjær setter frem foten og avgjør Champions League-finalen mot Bayern München på Camp Nou i Barcelona i 1999. Foto: Mark Pain / PA Images Contributor

En eventuell triumf i Europa League vil være nordmannens første trofé som manager – og det største enkelttroféet vunnet av en norsk manager noensinne.

– Jeg tenker ikke på det. Jeg tenker bare fremover og har fokus på å ta de rette avgjørelsene for klubben, spillerne og laget. Jeg tenker aldri på min egen CV. Jeg må velge spillere som fortjener å spille. Man må være sikker på at spillerne er klare – og det er de, sier Solskjær.

48-åringen fortalte også den største forskjellen fra finalen i 1999 er at flyene har blitt bedre.

– Den Concorde-turen var forferdelig. Noen ganger blir jeg sjøsyk når det går fra side til side. Jeg ble dårlig og måtte gå på toalettet. Det var forferdelig, sier nordmannen, som gjentok budskapet da han forlot podiet.