Argentineren curlet ballen i det lengste hjørnet på tampen mot West Ham, etter at hjemmelaget havnet under og utlignet i andre omgang.

Supertalentet reddet dermed formlaget, som er klare for kvartfinale i FA-cupen.

– Flott scoring, og man så at han vokste mer og mer i kampen og utfordret motspillere. Det var vanskelig å stoppe ham, og han var en trussel ved flere anledninger, vurderer Manchester United-manager Erik ten Hag overfor ITV.

– Garnacho kommer garantert til å være en av de beste spillerne i verden i fremtiden, sier lagkamerat Fred som satte inn vertenes siste scoring på overtid.

Måten West Ham forsvarte seg på det siste kvarteret – da hjemmelaget satte inn alle tre målene – imponerte på ingen måte Manchester United-legende Roy Keane.

Han latterliggjorde West Hams defensive spill da han i ITVs studio etter kampslutt ordla seg slik:

– De diskuterer som om de er på Starbucks. Kom igjen, ta ut folk! Vær litt voldsomme. Det er jobben deres!

HÅNET WEST HAM: Manchester United-legende og fotballekspert Roy Keane. Foto: Nick Potts / Pa Photos

– Det var ikke lett. Etter feiringer må man komme tilbake til rutinene. Vi fant en løsning for å vinne, sier ten Hag til ITV. Søndag tok han sitt første trofé med klubben.

Saïd Benrahma sendte gjestene i føringen med et perlemål, før et selvmål av Nayef Aguerd sørget for utligning for vertene. I sluttminuttene dukket Garnacho opp med høyrefoten, og skrudde inn det viktige 2–1-målet bak West Ham-keeper Alphonse Areola like før fulltid:

Slik spilles kvartfinalene i FA-cupen: Manchester United – Fulham, Manchester City – Burnley, Brighton – Grimsby, Sheffield United – Blackburn.

Vertene på Old Trafford, som er i kjempeform med gode resultater i både Premier League og Europa League, slet lenge med å få hull på byllen mot gjestene fra London.

– Vi var dårlige i første omgang og er nødt til å starte bedre enn det. Vi fortsatte å kjempe, og det er en flott avgjørende scoring av Garnacho, sier Manchester United-kaptein Harry Maguire til ITV.

Maguire & co. får en ny hjemmekamp i FA-cupen i kvartfinalen når Fulham gjester Old Trafford.

Det måtte altså et selvmål til før vertene for alvor våknet til liv:

Etter utligningen tok Manchester United fullstendig over, og etter flere store sjanser lyktes det for Garnacho.

Innbytter Fred satte spikeren i kista for Manchester United på overtid, og de nybakte ligacupvinnerne er dermed klare for kvartfinale i FA-cupen.