Det avslører han selv i Manchester Uniteds program, gjengitt av Manchester Evening News.

– Jeg har hatt veldig vondt og har fortsatt problemer. Jeg jobber med det hver dag, men kampprogrammet er veldig, veldig tett, så det handler mest om å ha det under kontroll, sier Lindelöf.

– Det har vært tøft, spesielt etter kampene, men jeg forsøker å være smart med det, fortsetter forsvarsspilleren ifølge Manchester Evening News.

Lindelöf skal ha vært nær ved å misse søndagens kamp mot Leeds, delvis på grunn av ryggen, men også på grunn av en smell han fikk i kneet i kampen mot Sheffield United. Ole Gunnar Solskjærs menn skal nå spille fire kamper på 11 dager.

– Jeg har hatt veldig store problemer med ryggen før, men det var mest i tenårene da jeg også spilte ishockey. Jeg hadde for sterke rompemuskler, sa han under en landslagssamling i høst, melder SVT.

En oversikt som fotballobservatoriet CIES har laget, viser at Victor Lindelöf er en av de spillerne i verden har spilt flest minutter i 2020. Han ligger på 4142 minutter (fram til 17. desember), mens kollega Harry Maguire topper listen med ekstreme 4745 minutter (som tilsvarer omtrent én kamp i uken gjennom hele året, uten pauser). Ytterligere en Manchester United-spiller, Bruno Fernandes, er blant dem som har spilt mest. Han ligger på 4. plass med 4164 minutter.

Disse utespillerne har spilt mest ifølge CIES (antall minutter/klubb/liga):

4745: Harry Maguire, Manchester United/England.

4344: Rúben Dias, Manchester City/England.

4293: Lionel Messi, FC Barcelona/Spania.

4164: Bruno Fernandes, Manchester United/England.

4162: Bruno Pacheco, Ceará SC/Brasil.

4144: Romelu Lukaku, Inter/Italia.

4142: Victor Lindelöf, Manchester United/England.

412: Raphaël Varane. Real Madrid/Spania.

4110: Jesús Navas, Sevilla/Spania.

4106: Callum McGregor, Celtic/Skottland.

PS: Av målvakter er fire keepere i den brasilianske ligaen «best». Av europeerne har Bayer Leverkusens Lukas Hradecky 4410 minutter og AC Milans Gianluigi Donnarumma 4360 minutter.