Han er gjest i ukas episode av RB-sporten sammen med klubbens nye hovedtrener Øyvind Høgmo. Beinset er mildt sagt lite fornøyd med de lokale kampene i 2. NM-runde.

– Trekninga er håpløs, eller oppsettet. Det er ikke annet å si om det, de har sittet nede på Ullevaal og peika og trukket ut, sier Beinset om kampene Strindheim – Træff, Surnadal – Molde og Tomrefjord – Kristiansund.

– Det er helt på trynet. Vi ble glemt i cupen i fjor, da ble vi ikke satt opp en gang. Og så får vi Strindheim borte året etter, sier Beinset, som kommer med sitt eget forslag til oppsett for de lokale lagene.

Hovedtrener Øyvind Høgmo (t.h.) og assistenttrener Andreas Beinset. Thomas Larhammer er også assistent i Træffs trenerteam. Foto: TROND HUSTAD

Den pensjonerte målvakten og assistenttreneren forteller også hva som skjedde da han gjorde et overraskende comeback i fire (!) sekunder i 2. divisjonskampen mot Vålerenga 2 på Intility i fjor.

Du får høre historien om hvor nær Træff var å hente inn en MFK-keeper for noen få uker siden, og hvorfor det likevel ikke ble noe av utlånet.

Øyvind Høgmo forteller om den nye hverdagen i Molde. Han avslører også hvordan det foregår når han og pappa Per-Mathias Høgmo diskuterer fotball etter Træffs kamper.

Øyvind Høgmo og Andreas Beinset på trenerkontoret på Reknesbanen. Foto: Martin Brøste

Panelet snakker også om situasjonen til MFK etter tapet mot Aalesund og det blir refleksjon rundt pluss og minus med livet som fotballtrener.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Træff-trenerne besøker studio i samtale med Ole Bjørner Loe Welde og Trond Hustad.