Det ble skapt stor forundring da Manchester United-manager Erik ten Hag presenterte lagoppstillingen i forkant av bortekampen mot Wolverhampton.

Marcus Rashford, som storspilte mot Nottingham Forest tredje juledag, ble henvist til benken i Uniteds siste Premier League-kamp for året.

Årsaken var brudd på interne regler, opplyste ten Hag i forkant av kampen. Rashford forklarer overfor BT Sport at han forsov seg til et lagmøte, og ble straffet som følge av det.

Men en omgang på benken var nok for den lokale helten. Rashford kom inn rett etter pause, og reddet United kvarteret før slutt.

I kjent stil dro angriperen seg inn fra venstrekanten før han inviterte til vegg med Bruno Fernandes. Noe heldig kjempet han seg til skudd, og fant nettmaskene med en kontant avslutnung.

Det til stor frustrasjon for José Sá, som leverte en god kamp mot «De røde djevlene». Scoringen var Rashfords sjette Premier League-mål for sesongen:

Rashford satte også ballen i mål like før fulltid, men målet ble annullert for hands etter en VAR-sjekk.

United-keeper David de Gea vartet opp med en avgjørende redning på overtid, da Raúl Jiménez fikk en kjempesjanse etter en corner rett før slutt.

Etter at Rashford ble utelatt fra startelleveren, var det 18 år gamle Alejandro Garnacho som fikk sjansen fra start.

Argentineren fikk den klart største sjansen i første omgang, da han snappet opp et håpløst tilbakespill fra Nelson Semedo i retning Jose Sá i Wolves-buret. Alene med keeper var det portugiseren som var sterkest.

United tok sin tredje strake seier, mens Wolverhampton gikk på nok et nederlag etter å ha fått en opptur i manager Julen Lopeteguis debut mot Everton på Boxing Day.