– Det er fantastisk det de har fikset i dag. Å se så mange komme for å støtte oss har vært fantastisk, og det var en ære å spille mot et lag som Bodø/Glimt, sier Marcus til VG.

1500 solgte billetter og folkefest med Marcus fra start og Martinus på benken. Etter 70 minutter byttet de: Marcus ble byttet ut og Martinus kom inn.

Mosjøen kjempet hederlig lenge, men da regnet kom, fikk gutta fra nivå fire trøbbel.

Nino Zugelj gjorde 1–0 og Albert Grønbæk 2–0 rett før pause. Nino Zugelj scoret sitt andre mål for dagen til 3–0 i 2. omgang.

Marcus Gunnarsen fikk bryne seg på tøff motstand ute på venstrekanten mot Glimts høyreback Morten Konradsen.

Bodø/Glimt hadde en sterkt B-preget startoppstilling, men de boltret seg på den store banen på Kippermoen, der det var tett opp mot 2000 tilskuere.

Glimt-fansen spilte tvillingenes «Elektrisk» fra medbrakte høyttalere rett før 2. omgang.

«100 millioner og 1 avspilling» kom det fra Mosjøen-benken mot Marcus. Det ble onsdag kjent at Marcus & Martinus' «Elektrisk» ble første norskspråklige låt over 100 millioner på Spotify.

Marcus Gunnarsen spilte praktfullt igjennom Solheim etter en times spill - men Henrik Solheim lyktes ikke med å få ballen bak Julian Faye Lund i Glimt-målet.

De andre eliteserielagene:

• Tobias Solem Karlsen ga Fu/Vo ledelsen hjemme på Opakermoen, men Steffen Lie Skålevik og Joachim Soltvedt snudde til 2–1-ledelse for Sarpsborg 08 ved pause. Kristian Fardal Opseth satte inn et straffespark til 3–1, som også ble sluttresultatet.

• Vålerenga hadde det gøy på landet i Råde. Nivå fem-laget forsvarte seg godt, men gjestene ledet 1–0 ved pause etter mål av Jacob Dicko Eng. Til tross for gigantiske sjanser klarte ikke Dag-Eilev Fagermos utvalgte å score flere ganger. 1–0 er nok - men langt fra overbevisende.

• Adrion Pajaziti scoret to ganger for Haugesund som ledet 2–0 ved pause mot Staal Jørpeland. Daniel Ciach reduserte for Staal Jørpeland etter corner i det 87. minutt, men Haugesund rodde i land avansementet.

Sandefjord er det eneste laget fra nivå én som er utslått til nå. De tapte for Eik Tønsberg onsdag.

VÅTT: Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen leder laget sitt til avansement. Foto: Sander Hauan / VG