– 20. verdenscupseire begynner å bli habilt, sier Granerud til NRK.

Nordmannen ledet med 0,8 poeng ned til østerrikske Stefan Kraft før finaleomgangen, og med alles øyne rettet mot toppen av 200-meters bakken, klinte nordmannen til.

Med et hopp på 235 meter, halvmeteren lengre enn han leverte i den første omgangen, tok Granerud seieren foran slovenske Timi Zajc og Kraft.

– Jeg prøver bare å ha fokus på meg selv, så vet jeg at Kraft og Zajc er ekstremt gode. Hvis de treffer, så må jeg treffe. Så jeg prøver bare å treffe og ta utgangspunkt i det, sier Granerud til NRK.

Søndagens seier var nordmannens andre strake av to mulige i skiflyging denne sesongen, hans syvende i verdenscupen i år og hans 20. totalt. Seieren var også Norges tredje strake individuelle i skiflyging, da Marius Lindvik vant det siste rennet i Planica forrige sesong.

– Det er så sykt imponerende, nå har han så mange verdenscupseire. Det er kult å se hvordan han gjør det med den største selvfølge. Jeg ser ingen som skal klare å slå ham, sier Johann André Forfang om lagkamerat Granerud til NRK.

På sletta i Kulm vartet Granerud opp med en ny feiring da han latet som han hadde en lasso han svingte rundt på.

– Søsteren min som har bursdag i dag, jeg ringte henne i dag tidlig og sang litt bursdagssang og lurte på om hun hadde en ønskefeiring dersom det skulle gå veien i dag, forteller Granerud.

Forfang og Daniel-André Tande viste lovende takter og endte som henholdsvis nummer åtte og elleve.

– For min del var det veldig bra. Jeg klarer å gjøre tingene mine fint og har det veldig gøy i skiflyging, sier Forfang til NRK.

Lindvik hoppet 222,5 endte på 10.-plass, mens Robert Johanssons ble nummer 23.