STRØMSGODSET-TIL (0–1)

Vanligvis ville TIL-supportere rundt om jublet hjemme foran TV-en eller nettbrettet da Eric Kitolano satt inn 1–0 til Gutan snaue ti minutter før pause borte mot Strømsgodset.

Den scoringen gikk dessverre mange glipp av på grunn av feil hos Eurosport player, som mange bruker til å følge TILs bortekamper via stream. De som fulgte kampen på lineær TV fikk sett Kitolano score mål, og etter pause ser det ut til at feilen er rettet opp.

Både på Twitter og i kommentarfeltet på iTromsøs populære «Helge-chat», var det stor frustrasjon over å gå glipp av spenningen fra Drammen de første 45.

Martin Hinsch, kommunikasjonsrådgiver for sport hos Discovery Norway, legger seg flat ovenfor irriterte supportere.

– Jeg har full forståelse for at de er sinte, og vi må selvsagt bare legge oss flate.Vi har tekniske problemer med Discovery pluss. Vi jobber intensivt med å rette opp i feilen og har satt inn ekstra ressurser, men det tar tid, sier Hinsch til iTromsø når det akkurat er blåst for pause i Drammen.

– Vi kan ikke gjøre så mye annet enn å beklage. Det er sånt som ikke skal skje, sier Hinsch, som ikke kan love irriterte fans noen form for kompensasjon for at de mistet kampen de har betalt for.

– Det er for tidlig å si noe om nå. Nå jobber vi for fullt med å få rettet opp feilen, avslutter kommunikasjonsdirektøren.

For reaksjonene på den manglende kampen var mange på Twitter: