– Det var et øyeblikk i bussen hvor jeg tenkte «oh shit, jeg skal spille Premier League». Men da jeg kom inn på stadion og tenkte på arbeidsoppgavene og hva jeg skulle gjøre så var jeg egentlig veldig rolig og gledet meg til å spille kamp, sier Normann til VG.

Han sier at det er litt «blandede følelser» etter debuten.

Det ble nemlig ikke poeng for Norwich i 1–3-tapet mot Watford, men Normann var blant lyspunktene hos hjemmelaget.

Grafikk: Sofascore.com

25-åringen klinket like gjerne til med assist i debuten da han lempet ballen i bakrom til Teemu Pukki.

– Vi pratet om det før kampen at hvis jeg var rettvendt og fikk ballen så skulle jeg bare kakke den i bakrom til ham. Det var en fin situasjon. Han (Pukki) er god til å time løpene og en veldig god avslutter også, sier Normann.

– Hvordan var nivået?

– Jeg var ganske klar på at jeg kunne få sjokk av tempoet og intensiteten. Jeg hadde veldig fokus på å klinke til fra start og gjøre det enkelt. Det var to-tre minutter etter målet vårt der jeg kjente at «fy faen, det svinger godt», flirer Normann – og fortsetter:

– Det var mye løping, men alt i alt var det gøy å spille på hjemmebane og få se fansen. Jeg hater å tape, så det er litt vanskelig å nyte en assist som ikke betyr en drit.

Grafikk: Sofascore.com

Også Joshua King noterte seg for målgivende pasning i oppgjøret.

– Jeg snakket med ham etter kampen. Han sa faktisk at jeg gjorde en god kamp, det betyr mye når det kommer fra ham. Det sitter langt inne hos ham å si noe sånt, sier Normann spøkefullt.

Overgangen er i utgangspunktet et lån, men kan bli permanent dersom Norwich holder seg i Premier League.

– Jeg leter fortsatt etter sted å bo, men det er kjempefin klubb. Jeg trives veldig godt, sier han.

Sjekk drømmetreffet: Normann med drømmetreff.