Overgangsvinduet i Norge stenger natt til torsdag og flere klubber er langt ifra ferdighandlet.

Det gjelder blant andre Brann og Vålerenga, som begge er på jakt etter forsterkninger i de bakre rekker.

Faktisk har Brann allerede fått kloa i en ny stopper: Vieux Sané blir, slik Bergens Tidende var først ute med å rapportere, Kåre Ingebrigtsens nye stopper. Senegaleseren har lang fartstid i Eliteserien for Bodø/Glimt og har hatt Ingebrigtsen som trener før.

Ifølge VGs opplysninger signerte Sané denne helgen en kontrakt med Brann ut året – med opsjon på ett år til.

Han befinner seg i Senegal og venter på innreisetillatelse til Norge. Brann har sendt søknaden og har et håp om å ha spilleren klar mot slutten av mai.

TILBAKE: Vieux Sané, her i aksjon for Bodø/Glimt mot Sarpsborg og Amin Askar. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Han er riktignok ikke den eneste forsterkningen Brann ønsker. Bergensklubben er svært lysten på å kjøpe ut Felix Horn Myhre fra Vålerenga før overgangsvinduet stenger. Hvis ikke de får et bud akseptert, må de vente til 1. juli med å ta imot midtbanespilleren.

Ifølge VGs opplysninger forbereder Brann et bud til Vålerenga, som for øyeblikket virker fast bestemt på ikke å selge Myhre.

– Da må Brann tømme sparebanken Bergen, og jeg tror ikke de har folk som garanterer for det lånet, så Felix blir her (til og med 30. juni når kontrakten går ut), sier Dag-Eilev Fagermo til VG.

Brann og Vålerenga møtes til eliteseriekamp onsdag kveld i Bergen.

Innen den tid håper VIF å ha fått på plass en ny back. Ifølge VGs opplysninger, og slik Nettavisen var først ute med å omtale, har Oslo-klubben lagt inn et bud på Strømsgodset-backen Nico Mickelson. Det siste budet skal foreløpig ikke ha blitt besvart.

– Jeg har ikke noe mer å si om Mickelson enn at han er en god spiller som er på en liste hos oss, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen i VIF.

Saken oppdateres!