Stabæk G19-TIL G19 1–2 (1–0)

Cupens tredje runde for seniorer gikk av stabelen uten TIL denne uka, etter den pinlige cup-exiten mot Alta i andre runde. TILs G19-lag derimot kan se fram mot semifinale i cupen etter en knallsterk seier på bortebane mot Stabæk i kvartfinalen torsdag.

Hjemmelaget fra Bærum ledet 1–0 til pause, men scoringer av kaptein Jørgen Steffensen Lamark og Didrik Hafstad snudde kampen for TIL etter pause. Hafstad, sønn av tidligere TIL-spiller Thomas Hafstad, står også med fire scoringer på seks kamper i årets tredjedivisjon og fortsatte dermed sin sterke sesong.

I en kamp i andredivisjon torsdag spilte for øvrig Fløya 1–1 mot Vålerenga sitt andrelag. Gjestene fra Oslo ledet til pause, men Yngvar Johansen utlignet for grønntrøyene etter hvilen. Poenget hjalp imidlertid ikke mye for Fløya, som har sju poeng opp til sikker plass.