Manchester United styrer mot en plass i Champions League når de møter Chelsea torsdag kveld. Men i juli kommer en av verdens aller største fotballklubber til Oslo.

Det er selskapet Scandsports som står bak kampen, og Viaplay har eksklusive rettigheter til å vise oppgjøret i Norge.

– Vi har lett med lys og lykter, men har ikke funnet at to engelske lag har møtt hverandre i en sesongoppkjøring i Oslo, så dette er kult og noe vi ikke har gjort før, sier partner i Scandsports Sjur Mørk til VG.

Billetter til medlemmer av supporterklubbene blir lagt ut fredag klokken 10.00, mens det åpne billettsalget starter tirsdag klokken 10.00. Billettene vil koste fra 600 til 1475 kroner.

Mørk poengterer at prisene ikke er gått opp siden i fjor da Manchester United spilte mot Atletico Madrid i Oslo i juli. Ullevaal Stadion ble utsolgt på noen få timer. Joao Felix ble matchvinner den gang:

Skal du forsøke å få billett til Manchester United-Leeds?

Viaplay-ekspert og tidligere landslagsspiller Eirik Bakke gleder seg til kampen mellom to klubber med solid rivalisering fra gammelt av. Han har selv spilt for Leeds mot Manchester United.

– Å få Manchester United og Leeds til å spille kamp på Ullevaal Stadion midt på sommeren er rett og slett en gave til alle som er glad i disse klubbene i Norge. Dette er en kamp jeg gleder meg til, sier Bakke i en pressemelding.

Siden 2008 har det vært flere storkamper på Ullevaal i sesongoppkjøringen til de europeiske ligaene. Da møtte Liverpool Vålerenga.

Det er avspark på Ullevaal onsdag 12. juli klokken 17.00.

Søndag er det siste runde i Premier League. Leeds møter Tottenham på Elland Road. Leeds må vinne og Everton må avgi poeng, hvis Leeds skal beholde plassen. Leeds har tre mål dårligere målforskjell enn Everton som er to poeng foran. Men skal Leeds overleve må også Leicester tape.

Neste Premier League-sesong starter lørdag 12. august.