Via sin offisielle twitterkonto, med 40 millioner følgere, lanserte Premier League de 11 utvalgte på spillgiganten EA Sports «årets lag», med en video og en kort presentasjon av alle spillerne.

Martin Ødegaard beskrives under tittelen «Det bankende hjertet i Arsenals historiske sesong», men i teksten het det også at hjertet hans banker for en helt annen . . : «Han har vært i et langt forhold med kjæresten sin, Ada Hegerberg, som også er en profesjonell fotballspiller».

HER GÅR DET GALT: Denne delen av «artikkelen» om Martin Ødegaard gikk neppe helt som planlagt. Nå er innlegget med den slettet.

For å slå det ettertrykkelig fast: Martin Ødegaard og Ada Hegerberg er ikke kjærester. Sistnevnte giftet seg med fotballspilleren Thomas Rogne i fjor sommer, mens det har vært mye oppmerksomhet rundt romanseryktene mellom Martin Ødegaard og danseren Helene Spilling den siste tiden.

Ødegaards juridiske representanter bekrefter overfor VG at de kontaktet Premier League og EA Sports for å få det feilaktige innholdet fjernet.

Lørdag ettermiddag var ikke videoinnlegget med presentasjonen å finne noe sted. Det var erstattet av kun et bilde de elleve spillerne som var med på laget til spillgiganten EA Sports, inkludert Ødegaard og Erling Braut Haaland.

VG har sendt en e-post til Premier League angående tabben, foreløpig uten å få svar. VG har også vært i kontakt med EA Sports, som meldte at saken undersøkes.

Laget ser for øvrig slik ut, i en 4–3–3-formasjon: Aaron Ramsdale (Arsenal) – Kieran Trippier (Newcastle), William Saliba (Arsenal), Ruben Dias (Manchester City), Oleksandr Zintsjenko (Arsenal) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Casemiro (Manchester United), Martin Ødegaard (Arsenal) – Bukayo Saka (Arsenal), Erling Braut Haaland (Manchester City), Gabriel Martinelli (Arsenal).