Etter sjokktapet for Saudi-Arabia i første gruppespillskamp, er kniven virkelig på strupen for Argentina når de møter Mexico klokken 20:00 lørdag kveld.

Taper Argentina der, er VM over for Lionel Messi og co. allerede før den siste kampen i gruppespillet.

Det premisset ble klart etter Polens seier over Saudi-Arabia lørdag ettermiddag, i en kamp der Robert Lewandowski tok til tårene etter sitt første VM-mål.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har selvfølgelig alltid ønsket å score mål i VM, og det har jeg kjempet veldig hardt for, sier Lewandowski på pressekonferansen etter kampen.

Polen har fire poeng på to kamper, og topper gruppe C foran Saudi-Arabia på tre poeng. Mexico og Argentina står med henholdsvis ett og null poeng fra sine første kamper.

Polen tok ledelsen mot Saudi-Arabia da Robert Lewandowski serverte Piotr Zielinski foran mål drøye fem minutter før pause.

Saudi-Arabia fikk muligheten til å utligne få minutter senere, men Polen-keeper Wojciech Szczesny reddet straffesparket til Feras Albrikan.

Slik så jubelscenene ut da Saudi-Arabia vant mot Argentina:

Etter hvilen skapte både Saudi-Arabia og Polen flere gode muligheter, der Lewandowski blant annet hadde et forsøk stoppet av stolpen.

Snaue ti minutter før full tid skulle imidlertid scoringen komme for Lewandowski.

Mot Mexico på tirsdag ble det straffebom, men i sin femte VM-kamp fikk superstjernen endelig sin første VM-scoring. Da kom også tårene hos 34-åringen.

Scoringen sørget for at Polen vant 2–0, og nå kan de fort gå videre fra gruppespillet i et verdensmesterskap for første gang siden 1986. Onsdag venter Argentina i den siste gruppespillskampen.