Det sier han på pressekonferansen dagen før Manchester United avslutter Australia-turneen med treningskamp mot Aston Villa.

– Vi har ikke mye tid, vi er nødt til å være klare til 7. august, sier ten Hag.

I treningskampen mot Crystal Palace sist gjorde nederlenderen kun ett bytte i pausen, da Donny van de Beek erstattet Scott McTominay. De øvrige fra den antatte førsteelleveren spilte over en time i 3–1-seieren.

– Jeg kan ikke gi alle de unge spillerne den sjansen de kanskje fortjener, fordi vi er nødt til å sette sammen et lag. Jeg er nødt til å prioritere, men i fremtiden kommer de til å spille en viktig rolle når det gjelder å bygge klubben, sier Manchester United-treneren.

Kun 15 spillere har fått sjansen fra start i de tre treningskampene mot Liverpool, Melbourne Victory og Crystal Palace. De øvrige reservene og ungguttene har måttet nøye seg med innhopp.

På topp har Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Anthony Martial startet samtlige kamper, med unntak av det ene oppgjøret hvor Anthony Elanga var inne for Rashford.

– De fungerer veldig godt sammen. Når man ser slikt så er man heldig som manager. Vi har trusler, vi har våpen. Vi må forbedre oss hver dag og utvikle det, sier ten Hag om den foretrukne frontkvartetten.

Først når laget kommer tilbake til Manchester får Erik ten Hag muligheten til å integrere nysigneringene Lisandro Martínez og Christian Eriksen i laget.

Samtidig er Cristiano Ronaldo fremdeles ikke en del av lagets sesongoppkjøringen, noe Ten Hag innrømmer at ikke er ideelt.

– Selvsagt, men bekymringsfullt er kanskje ikke riktig ord. Jeg fokuserer på spillerne som er her. De gjør det bra og er i god form, så jeg foretrekker å utvikle det. Jeg kan ikke vente på ham, sier nederlenderen.

SPØRSMÅLSTEGN: Ingen ser ut til å vite ha fremtiden bringer for Cristiano Ronaldo. Foto: Martin Rickett / Pa Photos

Fremtiden til portugiseren virker fremdeles å være i det blå. Manchester Uniteds manager sier at situasjonen er lik som den var i forrige uke.

Tidligere har Manchester United-manageren sagt at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs og at han er en del av klubbens planer. Da laget reiste til Thailand, var ikke portugiseren med. Ten Hag oppga at det var på grunn av «personlige årsaker».

Hvor ender Manchester United denne sesongen?

Før lørdagens kamp sier ten Hag at klubben er avhengig av å forsterkninger om de skal lykkes.

– Vi trenger flere alternativer offensivt. Jeg mener det er alfa og omega hvis man skal lykkes, for sesongen er veldig lang. Vi har fortsatt tid til å fylle på, sier han.