Det mener Opp med praten-ekspert Torgeir Ruud Ramsli er et stort tap for klubben.

– De mister sitt desidert farligste angrepsvåpen de siste to årene, sier han i ukens episode av podkasten.

Den tidligere Sunndal-treneren forteller at han er spent på å se hvordan Lewis’ avgang vil slå ut for sunndalingene.

– Men det vil i hvert fall ikke være noe pluss, sier Ruud Ramsli.

Hans videre betraktninger om saken hører du i Episode 19 av Opp med praten:

Der får du også høre den solide Åndalsnes-stopperen Sigurd Hatlen fortelle hvem han synes er den tøffeste angriperen å møte og om hvordan Åndalsnes' spillestil har utviklet seg de siste årene.

Han tar også for seg en skuffende vårsesong og det unge ÅIF-lagets målsetninger for høsten.

De tre i studio diskuterer både forrige og kommende runde i 4. divisjon, og hvem vinner egentlig toppkampen mellom Dahle og Sunndal? Det blir Sunndal-profil Markus Lewis' siste kamp i rødt for denne gang. Hør hvor han skal spille nå og hva tapet av lynvingen vil bety for sunndalingene.

Klarer Surnadal å vinne borte mot Eide for første gang siden 2015, og hva tror Torgeir Ruud Ramsli om Tomrefjords sjanser etter tap mot KBK 2 og uavgjort mot Træff 2?

Det blir også diskusjon rundt temaet baneforhold og hvorvidt kunstgressbaner har gitt urealistisk høye forventinger til gressbanene. Og skal fotball spilles på gress, eller gjør høyere kvalitet på kunstgress at det er å foretrekke i breddefotballen?

Sigurd feller også dom over Elnesvågen, som har fått luke i toppen av femte - hvordan ville de gjort det i årets 4. divisjon?

Det finner du ut av i episode 19 av Opp med praten - så det er ingen grunn til å gå glipp av disse 50 minuttene med breddefotball!

Annonsør i denne episoden er SpareBank 1 SMN.