Etter bare 12 minutter satte gjestene en støkk i tabelltreeren da Wilfried Zaha satte ballen rolig forbi Kasper Schmeichel etter et fantastisk gjennomspill av Eberechi Eze.

Men Leicester er et topplag og jakter Manchester United om 2.-plassen. Og fem minutter etter sidebytte utlignet de blå. Timothy Castagne brukte venstrefoten til å sette ballen i krysset etter et strålende, kort fremspill langs gresset av Kelechi Iheanacho.

FEIRET: Jamie Vardy var kjapt frempå og gratulerte Timothy Castagne med utligning. Foto: ALEX PANTLING / POOL

Crystal Palace spilte seg til noen sjanser, selv om hjemmelaget eide ballen. Etter 56 minutter hadde gjestene en fenomenalt stor mulighet til å ta tilbake ledelsen. Luke Thomas opphevet offsiden, og Jaïro Riedewald kom forbi Leicester-forsvaret og var i enorm posisjon til å skyte selv, men valgte å spille Christian Benteke. Det endte i ingenting. Det var bortimot uvirkelig at Riedewald ikke avsluttet selv.

De siste 15 minuttene var hjemmelaget sterke. De presset på. Og det gikk egentlig som det måtte gå, etter 80 minutter tok de ledelsen.

Jonny Evans sendte ballen fra eget forsvar og over hele banen. Der var Kelechi Iheanacho på løp. Han tok elegant ned ballen, rundet forsvaret til Crystal Palace og satte ballen knallhardt i mål fra skrått hold fra åtte-ni meter.

Det er en skikkelig fight om en plass i Champions League. Og med mandagens trepoenger til Leicester, så rykket de fra Liverpool og West Ham – og en plass i den gjeveste turneringen begynner å virke sikker for de blå. Liverpool er åtte poeng bak med fem kamper igjen, mens West Ham er syv poeng bak. Det er 15 poeng igjen å spille om.

Chelsea er på den siste Champions League-plassen, de er fire poeng bak Leicester. Og det er Chelsea det handler om for West Ham og Liverpool nå, i kampen om 4.-plassen, siden det ser ut som om Leicester styrer greit mot å bli nummer tre.

Manchester United spilte 0–0 mot Leeds i denne runden. Leicester tok dermed innpå med to poeng, og er nå fem poeng bak Ole Gunnar Solskjærs menn på 2. plass.

Leicester får en spenstig innspurt denne sesongen. De tre siste kampene er mot Manchester United borte, så er det Chelsea borte, før de avslutter mot Tottenham hjemme.