– Det føles helt magisk, sier Kleveland etter konkurransen.

Han tok sølv i søndagens slopestyle snowboard. Det er hans andre medalje. Natt til søndag tok han gull i Big Air.

Hans to første runs var preget av litt slurv, men i det tredje runet satt det derimot mye bedre. Og han inntok 2.-plassen etter det runet.

Mons Røisland (26) lå på 9. plass før det siste runet, men da det gjaldt som mest leverte han virkelig varene, og klatret forbi landsmannen Kleveland, opp på 2. plass.

– Det er den mest krevende løypa jeg noen gang har kjørt. Men dette var rått og vi har hatt det ganske gøy, sier Røisland.

Kleveland kjørte litt senere og hevet seg ytterligere og inntok førsteplassen. På toppen sto bare Mark McMorris igjen, han sørget for at det ikke ble gull til Kleveland.

Finalen i slopestyle er en såkalt «Jamsession». Det vil si at utøverne har så mange runs ned bakken de rekker på 42 minutter. Det beste runet er tellende.

Tidligere på søndag kom Johanne Killi akkurat utenfor pallen i Slopestyle på ski i X Games i Aspen.

Hun klatret opp på 3. plass etter det andre runet. I det nest siste runet så det ut til at hun kunne klatre ytterligere opp på resultatlisten, men et lite fall etter det siste hoppet ødela for det. Det samme skjedde i det siste runet.

I det siste runet klatret Mathilde Gremaud forbi henne på resultatlisten og hun endte derfor på 4. plass.

Megan Oldham vant rennet, foran Gremaud og Kirsty Muir.

Det har vært et godt X Games i Aspen sett med norske øyne. Ferdinand Dahl tok bronse i Slopestyle ski på lørdag. Natt til søndag tok Marcus Kleveland gull i Big Air på snowboard.

Killi tok gull i X Games slopestyle på Hafjell i 2017.