I RB-sporten snakker Molde-jenta ut om skademarerittet, OL-suksessen og andre store opplevelser fra karrieren. Hun snakker om minnene fra barndommen i Tusten og veien fra Molde til verdenstoppen.

29-åringen forteller også hvor hun vil reise på skiferie om ti år og hvilken bakke hun aldri kommer til å kjøre igjen.

Ragnhild Mowinckel tok karrierens andre verdenscupseier i franske Courchevel 17. mars. Foto: Alessandro Trovati / AP

Utelukker ikke OL i 2026

I Beijing sa Mowinckel i et TV-intervju at hun hadde kjørt sitt siste OL-renn. I podkasten får du høre hva som skal til for at hun satser mot OL i Cortina i 2026. Men aller først har hun en annen målsetting.

- Jeg havnet fire overall i verdenscupen det året her, og det er jo det beste jeg har fått til. Men grådigheten, du vet mye har lyst på mer. Det har alltid vært en drøm å kjempe om ei kule. Det er et vanskelig mål, men ikke så vanskelig at det er umulig. Forhåpentligvis er det noe man kan oppleve. Det kan være en realitet, og jeg synes det er en kul målsetting å ha. Å bli verdensmester er selvfølgelig en drøm, også. Men jeg er bortskjemt og har opplevd å prestere på de største arenaene, jeg har en medalje fra VM og har kjent litt på det. Å vinne verdenscupen eller én disiplin sammenlagt henger høyere for meg, sier hun.

Ragnhild Mowinckel deler sin historie i samtale med Ole Bjørner Loe Welde og Trond Hustad.

RB-sporten kan høres på Spotify eller andre steder du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.