– Det der er aldri straffe. Det beste laget vant, men etter min mening er den situasjonen aldri et straffespark, sier José Mourinho til talkSport.

Han får støtte av tidligere managerkollega, Arsène Wenger.

– Ikke straffe. Jeg kan ikke forstå hvorfor VAR ikke ba dommeren om å se på det, sier den franske Wenger i beINs studio.

Mot slutten av første ekstraomgang raste Raheem Sterling inn i Danmarks 16-meter og gikk i bakken etter en duell med to dansker.

Dommer Danny Makkelie pekte på straffemerket. Reprisene viste at kontakten mellom Sterling og de to danske forsvarerne var minimal.

– Det der var ikke straffe, sier den tidligere danske landslagstreneren Åge Hareide hos tabloidavisen B.T.

Etter en VAR-sjekk ble straffen stående. Den nederlandske dommeren tok heller aldri turen ut for å se på situasjonen selv.

– I ekstraomgangene skrev Raheem Sterling og dommer Makkelie seg inn i dansk fotballhistorie som skurker, uttaler Hareide.

Peter Schmeichel vant EM med Danmark i 1992. I går så han sønnen få finaledrømmen knust. Han var sterkt uenig med dommer etter kampen.

– Han gjør en kjempefeil. Dette vil bli debattert i lang tid. Dette er tøft å svelge. Jeg ville taklet tapet mye bedre om England hadde scoret på en av de mange sjansene de skapte, men når dommeren gjør en så stor feil blir det vanskelig å akseptere, sa Manchester United-legenden i beINs studio.

VGTVs studio var ikke i tvil:

Harry Kane bommet, men scoret på returen.

Viaplay-anker, Daniel Høglund, tar til Twitter og deler sine tanker om avgjørelsen:

Den tidligere danske fotballspilleren, Brian Laudrup, er klar i sin tale:

– Ikke straffe. En kjempefeil, sier han i DR-studio.

– Det er kriminelt. Hjemmedømming, skriver ESPN-ankeret Janusz Michallik på Twitter.

Heller ikke engelskmennene er sikre på om staffesparket er riktig dømt.

– Ikke sikker på at det var en straffe, men hvem bryr seg, skriver tidligere fotballspiller for det engelske landslaget Michael Owen.

Manchester United-legenden, Roy Keane, er enig:

– Jeg mener det ikke er straffe, sier han til ITV.

På spørsmål om straffen, svarer den engelske landslagsspilleren, Raheem Sterling, følgende:

– Jeg gikk inn i boksen, og han stakk høyre ben ut. Så lenge det (straffeskuddet) går i nettet, er det alt som betyr noe.

Her kan du se hva Wenger mente om situasjonen:

Det er flere som mener Kane skulle hatt straffe tidligere i kampen, men at denne straffen er feildømt. Fotballekspert Lars Tjærnås og sportskommentator Morten Langli er blant dem:

Tidligere fotballspiller Jan Åge Fjørtoft setter også spørsmålstegn ved dommeravgjørelsen:

Den norske fotballspilleren Stefan Johansen har også tatt til Twitter: