Se Özil herje for Arsenal mot Napoli

Se høydepunkter fra Arsenal — Napoli i Champions League.

London-klubben punget ut over 400 millioner kroner (42,5 millioner pund) for å hente Özil fra Real Madrid, og tyskeren har slått til umiddelbart i Arsenal-trøyen.

Wenger er svært fornøyd med det han har sett så langt av Özil. Han har lenge vært en fan av playmakeren.

— Jeg synes han var svært god i Real, og vi var heldige som fikk ham. Han liker å spille, og han har funnet seg til rette svært raskt. Han kom i en periode da vi gjorde det bra, og det har gjort det lettere, sier Wenger.

Formsterke

Den franske manageren fikk kjørt seg etter tapet for Aston Villa i sesongåpningen, men siden har Arsenal vist solid form. Laget topper Premier League og har vunnet begge sine kamper i mesterligaen. Det skal Özil ha sin del av æren for, mener Wenger.

— Vi fikk mye kritikk i sesongstarten, og nå er jeg litt forsiktig med å bli altfor ivrig. Men han (Özil) ga alle i klubben et løft og tro. Tro er en del av suksess, sier Arsenal-sjefen.

Scoring

I tirsdagens mesterligakamp mot Napoli var Özil sentral. Han ga hjemmelaget ledelsen og hadde målgivende pasning på Olivier Girouds scoring. Begge målene kom i løpet av kampens første kvarter.

— Det var en strålende første omgang av Özil. Jeg satt bare og nøt det, sa Wenger etter 2-0-seieren.

Arsenal leder gruppe F tre poeng foran Napoli og Borussia Dortmund. Sistnevnte slo Marseille 3-0. Det franske laget har tapt begge sine kamper.

— Gruppen ser svært jevn ut, og nøkkelkampen blir mot Dortmund her (22. oktober). Det blir også vanskelig borte mot Napoli, mener Wenger. (©NTB)