SIKRET SEIER: Kieran Trippier scoret kampens eneste mål. SIKRET SEIER: Kieran Trippier scoret kampens eneste mål. Foto: NTB scanpix

Tottenham holder liv i gulldrømmen: - Jeg er stolt

På en dag hvor storscorer Harry Kane og de andre Tottenham-angriperne ikke fant veien til nettmaskene, sto høyreback Kieran Trippier fram og sikret 1-0-seier over Watford.

Seieren gjør at laget til Mauricio Pochettino holder følget med Leicester. Ranieris menn topper tabellen med 53 poeng, mens Tottenham med seier over Watford har 48. — Jeg føler meg veldig stolt av spillerne. Vi er i en god posisjon i ligaen nå, men vår filosofi fra starten av sesongen har vært å ta steg for steg. Vi er en veldig ung spillertropp, så det er viktig å holde det gående, sa han ifølgeBBC.

På en dag hvor storscorer Harry Kane og de andre Tottenham-angriperne ikke fant veien til nettmaskene, sto høyreback Kieran Trippier fram og sikret 1-0-seier over Watford.

Etterlyser effektivitet

Seieren gjør at Pochettinos lag holder følge med Leicester. Ranieris menn topper tabellen med 53 poeng, mens Tottenham med seier over Watford har 48. – Vi må være forsiktige og alltid jobbe på samme måte. I fotball kan du aldri stoppe. Du trenger alltid å forbedre deg. Vi må fortsatt bli mer kliniske, vi skapte mange sjanser i dag, men vi må score mer, sa Pochettino.

Tottenhams unggutt Dele Alli har fått sitt gjennombrudd denne sesongen. Etter en skade forrige seriekamp, startet 19-åringen på benken mot Watford, men han entret White Hart Lane-matta etter 61 minutter. Bare fire minutter senere serverte han Trippier, som satte inn seiersmålet.

Tottenham drar til Manchester neste serierunde for å møte Manchester City i det som blir en helt avgjørende kamp for begge lag for å holde følge med Leicester.

Watford ligger på tiendeplass med 33 poeng. (©NTB)

Vis fakta ↓
FAKTA LØRDAGSKAMPENE