Trener Erling Moe på treningsfeltet sammen med Björn Bergmann Sigurdarson, Andreas Linde, Vegard Forren og Fredrik Brustad. Trener Erling Moe på treningsfeltet sammen med Björn Bergmann Sigurdarson, Andreas Linde, Vegard Forren og Fredrik Brustad. Foto: ERIK BIRKELAND

Solskjær med «to lag» mot KBK?

MFK-trener Ole Gunnar Solskjær stiller med bortimot dobbelt sett med spillere i søndagens treningskamp mot KBK i Kristiansund.

Molde (Rbnett): – Det kan hende at vi bytter alle som starter kampen underveis. Etter ferien er det viktig å få spillerne i kampmodus igjen. Det betyr alltid litt ekstra å få på seg kampdrakta, selv om det bare er en treningskamp, sier Solskjær.

Nysignerte Vegard Forren og den sengalisiske prøvespilleren Ibrahima Wadji får spilletid. Det får også andrekeeper Mathias Eriksen Rabnmark. – Jeg vil gjerne gi dem minst 45 minutter, men vi får vurdere det underveis.

Ruben Gabrielsen er ennå ikke friskmeldt og Mattias Moström er heller ikke helt kampklar ennå – selv om han deltar i stadig flere av spillsekvensene på trening. Joona Toivio, Babacar Sarr og Amidou Diop har ikke vært med på de første treningsøktene denne uka – førstnevnte på grunn av barnedåp, de to sistnevnte har hatt noen ekstra reisedager i ferien.

– Vi trenger denne gjennomkjøringa foran neste søndags kamp i Tromsø. Den innleder ei tøff uke, med cupkampen mot Haugesund borte påfølgende onsdag og seriekampen mot Rosenborg hjemme lørdag. Jeg venter et Tromsø-lag med kraftig mobilisering og ny entusiasme etter ferien og trenerskiftet. Jeg har vært med på slike «snuoperasjoner» selv, og vet hvilken effekt det kan gi, sier MFK-treneren.

Kampen kan du se direkte på Rbnett (for abonnenter) søndag klokka 13.