FARVEL: José Reina går til Napoli. FARVEL: José Reina går til Napoli. Foto: PHIL NOBLE - REUTERS

Reina såret over Napoli-utlån

Forklarer Liverpool-exiten i åpent brev.

I et åpent brev til Liverpool-fansen forklarer målvakten José Reina at det ikke var hans valg å forlate klubben til fordel for italienske Napoli.

Spanjolen kom til Liverpool i 2005 og var førstekeeper i åtte sesonger. Han ønsket å forlenge kontrakten på Anfield, men ble lånt ut til Napoli uten å bli spurt først.

— Selv om det ikke var min avgjørelse, vil jeg akseptere den. Om jeg har én ting å beklage, så er det måten jeg forlater klubben på, skriver Reina.

— Det er bare naturlig at jeg er skuffet over at Liverpool-ledelsen lånte meg ut til Napoli uten å fortelle meg det først. Jeg mener at jeg fortjente bedre selv om jeg forstår at man noen ganger må ta vanskelige avgjørelser i fotballen, fortsetter han.

Tidligere i sommer hentet Liverpool belgieren Simon Mignolet fra Sunderland. Det kunne gjort at Reina hadde måttet tilbringe neste sesong på benken. I stedet velger han nå å se fram til nye utfordringer under tidligere Liverpool-sjef Rafael Benítez.

— Jeg anser Rafa for å være den beste manageren jeg har jobbet med, og jeg er heldig som får gå fra en stor klubb til en annen. Napoli minner meg på mange måter om det Liverpool-laget jeg møtte i 2005. De har tatt meg imot med mye lidenskap og har et ambisiøst prosjekt.

(©NTB)