Både spillerne, trenerne og hovedstyret i Norwich har bestemt seg for å gi deler av lønnen til å hjelpe de som har blitt påvirket negativt av koronaviruset. Her Alexander Tettey i aksjon mot Tottenham i FA-cupen. Både spillerne, trenerne og hovedstyret i Norwich har bestemt seg for å gi deler av lønnen til å hjelpe de som har blitt påvirket negativt av koronaviruset. Her Alexander Tettey i aksjon mot Tottenham i FA-cupen. Foto: Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB scanpix.

Tetteys Norwich donerer lønn til koronarammede: – Veldig god gjerning

Både spillere, trenere og ledere i Premier League-klubben Norwich gir nå deler av sin lønn til de som er rammet av viruspandemien.

Også klubbeierne og direktørene i klubben har bidratt med midler, skriver Norwich på sine hjemmesider torsdag.

Totalt har klubben samlet inn over 200.000 pund, i overkant av 2,5 millioner norske kroner, som skal brukes på mat og enkle toalettsaker for dem som trenger det i Norwich-området som følge av koronaviruset.

– Det er en veldig god gjerning, skriver Alexander Tettey i en SMS til NTB om gesten.

Han forteller at dagene går bra uten fellestreninger, men at han håper Norwich kan være i gang igjen 13. april.

I mellomtiden får koronarammede nyte godt av Norwich-spillernes gavmildhet.

– Det er mye som skjer for tiden, men dette er det absolutt beste vi kan gjøre for samfunnet akkurat nå, sier kaptein Grant Hanley til Norwich sine hjemmesider.

– Det er lett å se at klubben gjør alt for å hjelpe både personalet i klubben, fansen og samfunnet i disse vanskelige tider. Vi vil også være med på å hjelpe, sier kapteinen på vegne av spillerne.