GAVE: Nicklas Bendtners bidrag i det danske radioprogrammet «Julehjælpen på P3» har blitt godt mottatt i Danmark. GAVE: Nicklas Bendtners bidrag i det danske radioprogrammet «Julehjælpen på P3» har blitt godt mottatt i Danmark. Foto: NTB scanpix/Skjermdump fra DR P3s Facebook-side

Danskene hyller Bendtner etter rørende julegest: - Han er en venn av folket

Nicklas Bendtners bidrag til et radioprogram i Danmark har fått stor oppmerksomhet i hjemlandet.

  • Se klippet nederst i saken.

Det er den danske avisen BT som skriver at Rosenborg-spissen nå hylles på sosiale medier som følge av sitt bidrag til radioprogrammet «Julehjælpen på P3».

Radioshowet på DR P3 har som mål å hjelpe familier som sliter med å få endene til å møtes i julehøytiden.

Bendtner, som ble toppscorer i årets eliteseriesesong, ønsket å bidra med en gave i programmet.

- Det er en mann som har hørt på programmet, og han har ringt sin venn. Vedkommende har bedt ham komme innom med en pose, forteller radiovert Oliver Bøttner på sendingen onsdag, ifølge BT.

Gjesten som får Bendtner-gaven i studio blir mildt sagt overrasket. Posen fra Rosenborg-spissen inneholder et par fotballsko og en drakt som han selv har brukt i kamp for det danske landslaget.

Det er tydelig at gaven betydde mye for radiogjesten, som tar seg til hodet og ikke klarer si et eneste ord etter han har tatt innholdet ut av posen.

Videoklippet fra radioshowet er lagt ut på P3s Facebook-side og har i skrivende stund nærmere 2000 likes. Mange har kommentert episoden og hyller Bendtner for gesten.

Se klippet og les kommentarene her: