Adam Larsen Kwarasey spilte til sammen ti kamper i buret for Rosenborg forrige sesong. Adam Larsen Kwarasey spilte til sammen ti kamper i buret for Rosenborg forrige sesong. Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

VG: Vålerenga henter tidligere Godset- og RBK-keeper

Vålerenga-trener Ronny Deila gjenforenes med sin tidligere elev Adam Larsen Kwarasey (29), ifølge VG.

Det er kun detaljer som gjenstår før overgangen kan offentliggjøres av Vålerenga, skriver avisen.

Forrige sesongen var Adam Larsen Kwarasey (29) Rosenborg-keeper, men i vinter ble han hentet av den danske toppklubben Brøndby. I Danmark har det imidlertid nesten ikke blitt spilletid.

Gjenforenes med gulltreneren fra 2013

Kwarasey – som både har norsk og ghanesisk statsborgerskap – har kun fått tillit i to seriekamper og to cupkamper for Brøndby.

Da Ronny Deila var Strømsgodset-trener, var Adam Larsen Kwarasey hans førstevalg som keeper. Da Ronny Deila var Strømsgodset-trener, var Adam Larsen Kwarasey hans førstevalg som keeper. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix

Vålerenga-trener Ronny Deila kjenner godt til 29-åringen fra Oslo. I 2013 vant de to seriegull sammen i Strømsgodset. I 2014 prøvde Kwarasey lykken i USA, for MLS-klubben Portland Timbers. I fjor ble han hentet tilbake til Norge, av Rosenborg, som han ble både serie- og cupmester med.

PS! Vålerenga spiller bortekamp mot Tromsø fra klokken 15.30 lørdag. Følg kampen her!