Edinson Cavani er het på overgangsmarkedet. Chelsea skal være villige til å betale 500 millioner kroner for Napoli-spissen. Her i aksjon for Uruguay i Confederations Cup nylig. Edinson Cavani er het på overgangsmarkedet. Chelsea skal være villige til å betale 500 millioner kroner for Napoli-spissen. Her i aksjon for Uruguay i Confederations Cup nylig. Foto: NTB scanpix

- Chelsea blar opp 500 millioner kroner for Cavani

Chelsea har henvendt seg til Napoli.

Ifølge Skysports skal Chelsea ha tatt kontakt med Napoli med tanke på å få i stand en avtale som gjør at stjernespiss Edinson Cavani kommende sesong spiller på Stamford Bridge.

I tillegg til Chelsea har Manchester City, Real Madrid og Paris St Germain vært svært interessert i søramerikaneren.

City var lenge i førersetet, men trakk seg ut da Napoli-president Aurelio De Laurentiis røpte at utkjøpsklausulen for målmaksinen er på pene 54 millioner pund, snaut 500 millioner norske kroner.

Skal møte Napoli-president

Det skal imidlertid Chelsea være villige til å betale for Cavani, ifølge Skysports. De skriver at at Cavanis agent skal i møte med representanter fra den italienske klubben denne ulken.

— Jeg vil snakke med president De Laurentiis raskeste mulig. Vi må ta grep om dette nå. For øyeblikket er jeg Napoli-spiller, og jeg er stolt over å være der. Dersom jeg forlater klubben en dag, er jeg klar til å gå til en større klubb, sa Cavani etter tapet for Italia i bronsefinale i Confederations Cup.

- En ære å spille for Mourinho

I forrige måned la han heller ikke skjul på at han kan tenke seg å spille i England.

På spørsmål fra Skysports om interessen fra Chelsea og City sa han at det ville være en ære å få muligheten i en av de to klubbene.

— Jeg vet ikke om de har lagt inn et bud på meg, men jeg vet at det vil være en ære å bli trent av Manuel Pellegrini eller Jose Mourinho, sa Cavani.

Cavani har scoret 102 mål på 124 kamper i sine tre sesonger i Napoli.