– Litt synd med den tåka

Gorica-trener Luigi Apolloni er innstilt på et tøft oppgjør, men virket mest bekymret over været.

Gorica-trener Luigi Apolloni  Foto: Patrick da Silva Sæther

Sport

Apolloni fortalte at han visste lite om Molde, både som by og fotballklubb. Til tross for lavt skydekke og noen regndråper, var han likevel imponert over en jazzstemt by.

– Jeg ser frem til å lære byen bedre å kjenne. Selv om været ikke er særlig bra, ser vi allerede nå at det er en fin by å komme til. Det er bare litt synd med den tåka, fortalte italieneren.

Forventer tøff kamp

Han og hans mannskap ankom Molde i går kveld, og laget fullførte en lett treningsøkt på det regnvåte kunstgresset på Aker stadion. Han kunne fortelle at han gledet seg til kveldens kamp, men regnet med MFK ville gi tøff motstand.

– Jeg håper det skal bli en fin kamp. Vi har hatt litt vanskeligheter i mannskapet, og mangler noen spillere i kveld. Likevel skal vi kjempe hardt, og gi Molde god kamp, sa den tidligere italienske landslagsspilleren.

Fordel MFK

Gorica har ennå ikke startet sin hjemlige serie, mens den norske eliteserien allerede har kommet halvveis. Apolloni mente det kunne ha stor innvirkning i dagens kamp.

– Det er jo dessverre en fordel for Molde at deres serie er godt i gang, mens vi ligger bak, sa han.

Imponert. Apolloni hadde også registrert MFKs form i serien, og følgelig lest eliteserietabellen.

– De har allerede vist at de har gjort et godt stykke arbeid. Men vi har lyst å ta oss videre, så de skal ikke få det lett, sa han.

Returoppgjøret i Slovenia spilles torsdag i neste uke.