Vraket i MHK – nå blir Rishaug spillende trener for Midsund

Christine Rishaug blir spiller og trener for Midsund i 3. divisjon etter at hun ikke fikk plass i stallen til Molde Håndballklubb neste sesong.

Ny rolle Christine Rishaug har signert kontrakt med Midsund ut sesongen 2015/2106.  Foto: AUDUN BRAASTAD

Sport

– Christine Rishaug tar over trenerjobben etter Iver Stølen, som reiser fra Midsund for å studere. Rishaug har erfaring som spiller fra Molde HK, Træff og Rival. De siste sesongene har Christine vært med på å føre Molde HK fra 2. divisjon til eliteserien. Hun har vært med på et treningsregime som ligner på det et elitelag gjennomfører. Christine vil også spille kamper for Midsund. Midsund har fått en av divisjonens beste spillere, noe som vil hjelpe de yngre spillerne betydelig», skriver klubben i en pressemelding.

28-årige Rishaug har signert kontrakt ut sesongen 2015/2106.

«Midsund har flere unge talenter som vil nyte godt av Christines erfaring og kunnskap. J18-laget vil inngå som en del av treningsgruppa til seniorlaget. J16-spillere vil også hospitere på disse treningene for å møte tøffere motstand og få impulser fra Christine og de eldre spillerne», heter det i pressemeldinga som er signert sportslig leder Rolf Endre Orten i Midsund Håndball.